Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.144
- 66.279
- 4.843
Bence bizim yönetimlerin 4-5 aylık deneme süresi olmalı ondan sonra genel kurul onay verirse göreve devam ederler. Bu nedir yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roma ve Lazio maçlarını sürekli takip ederim Zalewski temposuyla ligin üstünde renkdas ama dediğim gibi ben şu saatten sonra alabileceklerini pek sanmıyorum.Kaç kere izlediniz 90 dakika renktaş onu ve muadillerini.
Alamıyorlarsa o parayı başka mevkide eksik yabancıya verip oraya kiralık birini veya yedek olacak yerli alsınlarRoma ve Lazio maçlarını sürekli takip ederim Zalewski temposuyla ligin üstünde renkdas ama dediğim gibi ben şu saatten sonra alabileceklerini pek sanmıyorum.
Valla aslında söyle bir durum var normal şartlarda 2 net transfer yapsalar takım çok iyi olur ama son 2 gün bu saatten sonra akşam pazarı yabancı kimseyi alamayadabilirler.Yerli olarak da Yusuf Özdemir için 7 den aşağı istemezler diye düşünüyorum hem yerlinin önemi hem kanatda adam olmadığını biliyorlar.Son dk ya bıraktıkları için bugün fazla şansımız yok oldu oldu olmadı işimiz yaş renkdasAlamıyorlarsa o parayı başka mevkide eksik yabancıya verip oraya kiralık birini veya yedek olacak yerli alsınlar
Gelen yok taraftar korkusundan orada mahsur kaldılar. Menajer önerisi filan birşeyler olursa olur umarım iyi birileri olur.Yarin gelen geldi son gü
Yusuf özdemir 3ten fazla etmez Oğuz'un 6ya sattılar vermezlerse 4-5e Aral şimşir bağlanır. En kötü İngiltere'den 2 kiralık alınırValla aslında söyle bir durum var normal şartlarda 2 net transfer yapsalar takım çok iyi olur ama son 2 gün bu saatten sonra akşam pazarı yabancı kimseyi alamayadabilirler.Yerli olarak da Yusuf Özdemir için 7 den aşağı istemezler diye düşünüyorum hem yerlinin önemi hem kanatda adam olmadığını biliyorlar.Son dk ya bıraktıkları için bugün fazla şansımız yok oldu oldu olmadı işimiz yaş renkdas
Haram zıkkım olsun boğazlarında kalsın.Ulan bunlar Roma’da kaldığı otelin paralarını da kulübe fatura eder şimdi![]()