Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.357
- 2.958
- 1.668
İsim değişmeyecek mi?Bissouma istiyom hakan degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsim değişmeyecek mi?Bissouma istiyom hakan degil
Bonservisi sıkıntı olmasa alınir zaten ya alırlar yani, ama 20 falan çok.Begenen vardir begenmeyenler de olabilir ama Hakan = world class midfielder faal orta sahalar arasinda.
35 yasindaki Ilkay'da yas muhabbeti olmuyor da Hakan icin niye oluyor?
Dogru sartlarda alinabiliyorsa derhal alinmali. Milli takimin gercek kaptani de bizde oynamis olur.
Ama Inter'in Hakan'i birakacagini sanmiyorum haber kolpa gibi.
İşte bu. En olması gereken yorum buHakan'ın oynadığı takımlar felan belli
Kimsenin kalitesine lafı yok
O yaşta adama o paralar verilmez
harbi bu singo işi ne oldu bilen renkdaşlar yazsın hele, herif sessiz sakin geldi bir de ne karşılama ne bir şey.Singo işi ne oldu? Sağlık kontrolünden geçmedi mi daha?
Oglende denildiSingo işi ne oldu? Sağlık kontrolünden geçmedi mi daha?
Kemik yaşı 50 çıktı askıya alındı snorlax reisSingo işi ne oldu? Sağlık kontrolünden geçmedi mi daha?
25-30 milyon bonservisler konuşulduğu için bende istemedim.10 milyon civarı bir ücrete alınma durumuna bence forumda kimse karşı çıkmaz.Direk katkı alırız.Begenen vardir begenmeyenler de olabilir ama Hakan = world class midfielder faal orta sahalar arasinda.
35 yasindaki Ilkay'da yas muhabbeti olmuyor da Hakan icin niye oluyor?
Dogru sartlarda alinabiliyorsa derhal alinmali. Milli takimin gercek kaptani de bizde oynamis olur.
Ama Inter'in Hakan'i birakacagini sanmiyorum haber kolpa gibi.
hakan kabul etseydi ali koç 35e de milanoda olurdu10 Milyon Euro'ya verseler Ali Koç şuan Milano'da olurdu
terörist ve sevicileri ile müzakere olmazçok sertsin sildin mi adamın 7 ceddine kadar siliyon hea