Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan Ç isteyen, Ali Koç posteri asıyordut

627fad01994b07b3fc932ac2e7e7136b.jpg

Begenen vardir begenmeyenler de olabilir ama Hakan = world class midfielder faal orta sahalar arasinda.

35 yasindaki Ilkay'da yas muhabbeti olmuyor da Hakan icin niye oluyor?

Dogru sartlarda alinabiliyorsa derhal alinmali. Milli takimin gercek kaptani de bizde oynamis olur.

Ama Inter'in Hakan'i birakacagini sanmiyorum haber kolpa gibi.
Bonservisi sıkıntı olmasa alınir zaten ya alırlar yani, ama 20 falan çok.

Hakan'ın oynadığı takımlar felan belli
Kimsenin kalitesine lafı yok
O yaşta adama o paralar verilmez

2 defa CL finali oynayan takımın bayrak adamı olmuş, hem Milan hem Inter'de 10 tane hocanın vazgeçilmezi olup farklı rollerde kullanılıp hepsinde başarılı olmuş bir isme yazılanlar futbol cahilliğinden başka bir şey değil.
Karakterini bize uygun bulmuyorum diyin, pahalı olur diyin ama şu adamın futbolcu meziyetlerini tartışmaya açıp komik duruma düşmeyin.

Hakan ile İlkay arasında kalsam her türlü gider İlkay'ı alırım.

En azından 2 sezon çağa uygun orta saha oyuncusu ile oynarım.

32 yaşında yeteneklerine ihanet edip emekli olan yeni bir Selçuk İnan isteyen varsa buyursun alsın takıma.

hakan ç 32-33 yaşında daha fazla pahalanmayacak.. inter ile işi bitti.. inter akıllıysa 10-15 arası salar.. italya harici iyi ligler genç oyuncu peşinde..

Begenen vardir begenmeyenler de olabilir ama Hakan = world class midfielder faal orta sahalar arasinda.

35 yasindaki Ilkay'da yas muhabbeti olmuyor da Hakan icin niye oluyor?

Dogru sartlarda alinabiliyorsa derhal alinmali. Milli takimin gercek kaptani de bizde oynamis olur.

Ama Inter'in Hakan'i birakacagini sanmiyorum haber kolpa gibi.
25-30 milyon bonservisler konuşulduğu için bende istemedim.10 milyon civarı bir ücrete alınma durumuna bence forumda kimse karşı çıkmaz.Direk katkı alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt