Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.817
- 45.069
- 2.838
ncastle ve bilbaodan biri
kairat ve pafostan biri
gelecek gibi sondan
kairat ve pafostan biri
gelecek gibi sondan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manu teklif arttiracakmis dünkü rezaletten sonra.Lammensdan hbr yok mu
Büyük geliyoruz
Dmitry Rybolovlev buymuş sahibi satmak istiyormuş sanırım.Monaco Avrupa'da yabancılara satılacak son kulüptür herhalde..
Kraliyet ailesi, prensler, prensesler gidiyor maçlarına..
sattılar. başkan rus. aynı zamanda kulübün büyük ortağı.Monaco Avrupa'da yabancılara satılacak son kulüptür herhalde..
Kraliyet ailesi, prensler, prensesler gidiyor maçlarına..
elması örneklemen iyi oldu zaten belması yediler saltanatı çok kısa sürdü. Dursun genel kurulu yalamış yutmuş artık seçim kaybede kaybede öğrendi zamanında.Burak Elmas dönemi bir süre yapıldı, herkes açıklayın diyordu zaten. Şeffaflık iyidir. Fb yönetimi değişse gelenlerin uğrayacağı şoku düşünemiyorum örneğin.
1.9 alıyor o zaman.Yabancılar vergi ödemiyor
Kaleci, kiralık sol stoper ve iyi bı orta saha alırsak öyle sonuçlar olmaz yav tabi her şey okan'a bağlısonra bi uyandın real 6-1 gs ne yazık ki
90+4'te arka direkte topla buluşan rakip oyuncunun golü atması suretiyle maçın berabere biteceğini bilmeyen de ne bileyim.ncastle ve bilbaodan biri
kairat ve pafostan biri
gelecek gibi sondan
Azarkeşlərimiz qapıçı mövzusunda bir az səbirli olmalıdırUlan bi kapıcı bulmak bu kadar mı zor
Osi bonusmu vardi? Ben kardan payi hatirliyom sadece %10. Birde bonusun cogu zaman aciklandigini bilyorum. En azindan öyle hatirliyorum. Tabi yanlisda olabilirim.Osimhen'de de var ama onlar açıklanmıyor
Tek tek oyuncu maaşı açıklanması doğru değil. Divan'da takımın toplam maaş bütçesi açıklanması daha doğru olur.Burak Elmas dönemi bir süre yapıldı, herkes açıklayın diyordu zaten. Şeffaflık iyidir. Fb yönetimi değişse gelenlerin uğrayacağı şoku düşünemiyorum örneğin.