Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bilmiyorum neden Avrupa ligi torbalarına baktım da ben hayatımda bu kadar kek bir Avrupa ligi görmedimUzayda bile ihtimali olmayan sey icin simdi niye değerli kafamızı yoralım Kemalım
Tff başkanı olacak kişinin dünyadan haberi yok. Liverpool'un kadrosunu geçen sezon şampiyon olduğunu falan bilmiyordur bu adam.
Genelde çantada keklik görünenlerden darbe yerizHerkes bodo macini cepte görüyor ama o maç çok zor geçecek
Yok be abi, sonra daha fazla para kaybi sebebi olacak. Mevcutu sabit kilsinlar su 2002 kriterinolmadan direkt 14 yabanci gayet iyi olur gene.ulan 14+2 olmalıydı şu soktuğumun yabancı sınırı yaw
Calhanoglu gelmeli mi üstad 15m euroya 2 taksitleNerde ulan transferler
Kulüpleri zorlamaktan baska birsey degil. Senin ülkenin takimi clde oynayacak aptalca kuralin yüzünden istedigi kaleciyi veya orta sahayi alamiyor.ulan 14+2 olmalıydı şu soktuğumun yabancı sınırı yaw
Herkes bodo macini cepte görüyor ama o maç çok zor geçecek
Kimse cepte görmüyor ama rakiplere baktığında şansının olması için Union, Bodo'yu kesin yenmemiz lazım. Frankfurt, Monaco, Ajax 3'lüsünden ya 2 galibiyet yada 1 galibiyet 2 beraberlik çıkarmalıyız.Herkes bodo macini cepte görüyor ama o maç çok zor geçecek
Şampiyonlar ligindede bizi kapatacaklar böyle olursa. Bizim defansif iyi oyunculara ihtiyacımız var. Hem defans hem orta sahaİlkay ve kaleci alıp transferi kapatalım.. bence 2 adam alacağız.
Tff başkanı olacak kişinin dünyadan haberi yok. Liverpool'un kadrosunu geçen sezon şampiyon olduğunu falan bilmiyordur bu adam.
kesinlikle, hatta Bissouma ya verilecek bütçe ile Hakan bile zorlanabilirdi, sonuçta günün sonunda ikisinide kar ile satamayacaksın.İlkay ve kaleci alıp transferi kapatalım.. bence 2 adam alacağız.