- 31 Aralık 2015
- 13.113
- 8.318
- 1.488
Skills videosu yok ki heis yav nerden izledim.martel'in videosunu izledim demir egeyle aynı bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skills videosu yok ki heis yav nerden izledim.martel'in videosunu izledim demir egeyle aynı bu
Demir ege kimmartel'in videosunu izledim demir egeyle aynı bu
Akanji
Bissouma
Ilkay
Lammens
2002 sonrasi doğan Bıcır kanat
Fikstürün kalanı zor olduğu için kazanmak zorunda çıkacağız. Hani rahat çıkamayacağız. Biz de tarz ters takımlara kazanmak zorunda çıkınca problem oluyor
Skills videosu yok ki heis yav nerden izledim.
E en iyisi bizde Lemina bu dediğin adam.Eğer doğruysa, herhalde bizimkiler stoper oynayabilen alternatif orta saha arıyorlar. Hareketli, tempolu, presçi, çalışkan ve aynı zamanda teknik, top taşıyabilen, saklayabilen, dağıtabilen hem Lemina hem Torreira yedekleyebilecek bir 6-8 lazımken Kaan'ın biraz daha gelişmişini arıyorlar yemin ederim. Sırf gerektiğinde stoper oynayabilsin diye yapıyorlar bunu. Böyle birini alırsak rotasyon yaptığımızda oyun seviyemiz düşer.
Bulamadin disleri dünden beriYarın fingo ile takıma katılacak
Ebet bizden başka kimse de farketmemiş henüz… ilk defa duydum harbiden benim farkında olmamam normal…Martel acayip topcu kimse farkinda degil
Yav 20 takipçisi olan hesabın neyine umitleniyorsunuz?Eric martel ismi cok iyi ya cok sevinirim. 20 iq ile oluşturduğum listede vardi
Kim bu Mancini hocamın prensi Ceyhun Gülselam mı?
Kölndekini diyosa baya diamondSkills videosu yok ki heis yav nerden izledim.
Uygun durumda olmadığın için farkına varamamissindirEbet bizden başka kimse de farketmemiş henüz… ilk defa duydum harbiden benim farkında olmamam normal…