- 31 Aralık 2015
- 13.097
- 8.295
- 1.488
Tottenham xavi Simons'u 60 milyon Euro'ya almış. Chelsea'ye çalım atmışlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dusme korkusu hic yasamadilar. dusme hattiyla 17 puan fark vardi aralarinda.Ulan Manu geçen sene küme düşüyordu nerdeyse, dün 4. lig ekibine elendiler, Avrupa'da bile yoklar. Herife United'ın önerdiğinin 3 katı maaş önermişiz, oradakiler kaçmak isterken bu mal da oraya gitmek istiyor.
Tırsıyorlar bizim taraftardan hafif yoruma bak;
İnsan biraz usturuplu sallar
Cunku istemedigin oyuncuyu kiralik yolluyorsun hep oyle. Hatta maasini bile paylastigin zamanlar var.Bize gelince bu numarayi oynuyor alicilar:
![]()
1m€ da ne arkadas, ayip yav.
Hey jude sarkisi ile city deplasmanina cikan bir GalatasarayBen böyle bir şey demek istememiştim ulan City-Live çektik![]()
Tam oyle demedi, 1 tane banko gelecek (kaleci)Abdullah kavukcu acayip bosa bagladi. 1 transferle kapaticaz falan dedi ama orta saha almak zorundayiz. Umarim ilkay efendi biraz fedakarlik yapar ve aliriz. Tabi ilgileniyorsak
Bence city bizi çok zorlamaz Liverpool baya ters takım ama citt çok pas yapan takım bizde çok basan bir takımızBiz bu city e saplariz
gelir gelmez bilmem ama bencede donnarumayı bekliyoruz ben yönetimin lookman ve donnaruma kovaladığını düşünüyorum son günlere doğrudonnarumma gelecek hissediyorummmm
geliyor lan gelmekte olan
dün fransız gurbolar gardi ile donnayı parisde gördüler
kaldı 4 gün
yarın bir donnarumma bombasıyla uyanabiliriz