Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Kavukçu'nun demecinin "1 pozisyon daha var - hayrılısıyla" modunu "teklifi yaptık sonuç bekliyoruz" gibi algıladım.

tek korktuğum şey Lammens'i ikna edip (3 4 gün kala artık) Ederson / Donnaruma vs fantazisi ile bekleme yapmaları. Öyle denklemler varki ortada kalma ihtimalimiz de var.

Setene göre kerem artık fbliymiş, bitireceklermiş, kerem dün geceden beri ağlamaktan bitap düşmüş benfica imana gelmiş
ya aynı herifler GS için

Edersona fener CL ye kalsa 20 basıp alacaktı duydum diyor (yani ederson 20 Milyon diyor)

sonra GS'nin bir numaralı hedefi Ederson diyorlar.

tutmuyor iki kafadarın lafları - hep yuvarlak - hep gündemlik laflar.

Dün Kavukçu'nun demecinin "1 pozisyon daha var - hayrılısıyla" modunu "teklifi yaptık sonuç bekliyoruz" gibi algıladım.

tek korktuğum şey Lammens'i ikna edip (3 4 gün kala artık) Ederson / Donnaruma vs fantazisi ile bekleme yapmaları. Öyle denklemler varki ortada kalma ihtimalimiz de var.

Bu gün belli olsun artık.

Bu gün belli olması olsun artık.

Olmalı ve sonuç alınmalı BUGÜN ... gerçekten riskli süreç , işin sonunda babayıda alabiliriz.

Ederson üzeirne bu kadar titrenecek bir adam değil - deneyimli vs eyvallah ama 20ye yakın bonservisi ben son kontratı olacak adama bağlamam - hele hele bu piyasada. Maaşıda artık ezberledik 7 den aşağı olmaz.

O kadar kaleci antrnörleri vs vs diyorlardı - sorsunlar net cevap alsınlar ve bitirsinler.

Kaleci hamlen domino gibi sana yol gösterecek çünkü. U23 olursa şu olur , olmazsa bu olur gibi bir yola gireceksin daha fazla vakit harcamadan.

maino için

4m € kiralama bedeli ile 1 yıl+ 35milyon zorunlu olmayan opsiyon

alalım

Evet bir duyum mesajı geldi

Salı gününe kadar kaleci ve ortasaha işi netleşecekmiş

Çarşambaya sarkmaz dedi

Lammens işine sıcağım hele ki Günay'ın performansı bu şekildeyken daha iyi olacaktır uzun vadede bizi götürebilecek bir kaleci lazım yaşının genç olması önemli.

abi pozitif haber pompalanıyor gibi de sorun olduğu çok açık

nasıl ki hoca konuşurken barış gitmek istiyoru anladıysam şu an da öyle anlıyorum

adam 1 adım geri atmadı kulüp üst düzeyde kucak açmasına rağmen

hemen alternatifi bulun scout transferi

ben kerem barış yunus vb adamları görünce mutlaka yedekleme yapmak gerektiğine iyice ikna oldum
Hoca ne derse o, onun yönetimini beklemek lazım.

Kendisi için de iyi bir test olacak.

Marsilya ve milan adam hoplatma konusunda iki üst düzey kulüp. Çöpleri kusursuz şekilde saplıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt