Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo ile alakalı tek korkum mağarası var mı konusu çünkü doğum tarihi yeni yıla yakın, bu tarz şeyler beni korkutuyor,bunu araştırmışızdır mutlaka

Donnarumma coktan City ile soz kesti Romano'nun haberine bakarsak. Oradaki tek sorun suan bonservisi.

O defter çoktan kapanmıştır bizim için bence. City'den 40 istiyorlar, Donna da yıllığı 12-13'den açar gelmek istese bile. Boyumuzu aştığını görünce eyvallah demişizdir.

Beklediğimiz isim Ederson idi ama o da çıkmaza doğru gidince Lammens gibi isimlere yönelmeye başladılar.
Oyuncunun ortada kalacak hali yok. Son güne kalırsa PSG beklediği parayı bulamaz kimseden. Gerekirse Osimhen'deki gibi +1 uzatıp kiralık gelebilir.

Singo ile alakalı tek korkum mağarası var mı konusu çünkü doğum tarihi yeni yıla yakın, bu tarz şeyler beni korkutuyor,bunu araştırmışızdır mutlaka
Çocuğun tipi yaşını gösteriyor. Daha yaşlı bir görüntüsü yok

Singo gelirse tek savunmaci alinir..Sag bek ve stoper ikisine birden takviye olmaz muhtemelen bu yuzden hoca israr etti apoyu komple silmemek icin

Yeni yıla yakın ama aralık ayı. Genelde 1 yaş daha küçük algılansın diye Ocak yapmazlar mı 20 gün daha geç yazdırıp?

Bu arada araştırmamışızdır, taş çatlasa 4 sene mağarası vardır, 28 yaşında da yaşlı sayılmaz işte demiş almışızdır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt