Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 13.994
- 10.766
- 1.688
Her iki macta bir tane atarsa herhalde 35 milyona deger![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her iki macta bir tane atarsa herhalde 35 milyona deger![]()
Sağ bek aldık diye stoper alamayacaz sami sen ne anlatıyon aSingoya verilen 30mye sasiranlari görünce gülüyorum. Transferin son haftasında ne yapacaksınız bakalım
Kafanıza vura vura öğreteceğiz GS artık çok büyük diye.
İşin komiği ayıp olmasın diye sonda yazdığı Lille bunu bedelsiz kiralamak istemiş ve maaşın tamamını da vermem demiş. Onu da yazsa en azından bir haber niteliği taşırdı twit.fb bu fabrizio'nun da kariyerini de bitirmek üzere. İyice kolpacıya döndü
bu özgüveni cl maçlarında dayak yediğimizde de görmek isteriz yiğidimSingoya verilen 30mye sasiranlari görünce gülüyorum. Transferin son haftasında ne yapacaksınız bakalım
Kafanıza vura vura öğreteceğiz GS artık çok büyük diye.
Hayır alınacakSağ bek aldık diye stoper alamayacaz sami sen ne anlatıyon a
Yav o bazılarına kalsa ligdekileri yensek kafi zatenben niye 35 milyona bek aldık demiyorum 35 milyona bek alan takımın başarı kriteri yüksek olmalı diyorum
bazı arkadaşlar bu harcamalarla şu aşağıdaki takımları geçsek yeter diyor
Ekli dosyayı görüntüle 300182
Singoya verilen bonservis çok değil yıllık ücret çok. Premier Lig kalitesinde savunma oyuncuları 25-30dan başlıyor zaten Singo da özellikle fiziksel anlamda Premier Lig seviyesinde bir topçu
Bi ara 500 milyon dolardı sanki bizim lig. Kur mevzusu da işi bozdu
Yillik ne alacakmis
Aslında opsiyonlu oyunculardan verim aldık.Singo alıp diğer pozları boş bırakırsak saçma olur.
En kötü uygun oyuncular kiralanmalı
24 yasinda bit adamla , basari gormus 32lik ederson ayni kefede olamaz.Singo için 30 vermemiz City'e dert olur mu bilmem ama 25 istedikleri Ederson'u bir yerlerine monte etmeleri için bir msj oldu
Paramız var ama vermiyoruz 25, uzayın demiş olduk
Bütçe dağılımı saçma bence.Bi ara 500 milyon dolardı sanki bizim lig. Kur mevzusu da işi bozdu