- 31 Ağustos 2021
- 70.442
- 50.404
- 3.843
Cift KaplanBissouma'ya don sporsonuda ayarlamak lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cift KaplanBissouma'ya don sporsonuda ayarlamak lazim
Günay penaltıdan gol yese yüklenmek için yerden arayan taraftara şu kaleci müstahak hakikaten. Bu nedir ya korkunç.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadro yapar misin üstad son gelismelerle birlikte
adam sanki forvet de zoraki kaleci yapilmis ama forvet bile nerde duracagini bilir kalecilik yapacak olsa bu baya duz orta saha oyuncusu bencebunu alacağımıza harbi günay oynasın ya
korkunç hatalarını geçtim nerede duracağını bilmiyor herif
yine bir scout31 efsanesi!!!!
bıktım ben bu scout31cilerden harbi bıktım
Yaşlı kaleci alıp ortasaha almayacağımıza
Bissouma singo gelsin günayla oynayalım
Olmalırize maçına bissouma lammens/Kaleci singo tribünde olur mu
Tipi avele benziyor diye sen çocuğa kafayı takmışsın yav bu arada hiç izlemedim .hepsinde hatası bu herif basbaya nerede durscağını bilmiyor

[emoji6
]" data-quote="Ersin Kurt" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

[emoji[emoji6
]
[emoji6
]]

[emoji[emoji6
]
]SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Febenin 125tane yabancisi var bizim kadar dert etmiyorYusuf ve Jelert ne zorluyor şu yabancı sınırı ya gereksiz yere
Üstüne Cuesta da eklendi yine
rize maçına bissouma lammens singo tribünde olur mu
Hatali gol yemesinden ziyade herifin yan toplari fecaat hem bu videoda , hemde 12 dklik bir video vardi onda. Ha genç 23 yaşinda gelistirebilir elbette o ayri. Ama şuanı hep boşa çikmis yan toplarda.Ya ne abarttınız musleranın da videosu yapılsa 500 dk hatalı yediği gol çıkar. Hatalı gol yemeyen tek kaleci var mı dünyada
Bana bi liste verilsin ona göre yorum yapayım. Muslera'ya kova dedim efsane oldu. Muslera'nın yerine lafont'u alalım dedim pana yapmış. Kaleci'den hiç anlamam heis15 senedir kalemiz dolu oldugu icin kalecide neye bakilir bilmiyoruz videolarda
Hatali gol yemesinden ziyade herifin yan toplari fecaat hem bu videoda hem 12 dklik bir video vardi onda. Ha genç 23 yaşinda gelistirebilir elbette o ayri. Ama şuanı hep boşa çikmis yan toplarda.