Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.105
- 102.214
- 5.238
Mesai bitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize yemeyecek içmeyecek, gece uyumayacak, ailesinden 1 hafta , 1 ay ayrılmayı göze alacak adam gibi adam yöneticiler lazım6 günde yabancı kontenjanı açılacak ve Akanji, Singo, Bissouma ve kaleci gelecek.
Pehhhhhhhh..
vay be istanbulspordan Arsenal e.
kura çekimine gidecek
Aynen, o kadar basit o işler. Şu FM kafasından kurtulun derim. Bissouma'nın 1-2 gün içinde resmiyete dönüşmesini mümkün görmüyorum.Zaniolo Sallai belkide Lemina bile gider. Bissouma yine alınır.
Bunlari 6 gunde mi yapicazBence bu saatten sonra yapılması gerekenler: BARIŞ'I 40+ teklif gelirse SAT...
1-Barış giderse, kaleci Altay'ı bir yıl kirala (hem kaleci sorunu çöz hem de ŞL için Barış'tan eksilen 4 kişilik Türkiye'den yetişmiş oyuncu kontenjanını tekrar sağla)
2-Halihazırda boş olan iki kişilik +23 kontenjanına Singo ve Bissouma'yı al
3-Barış'tan boşalacak olan sol açık pozisyonuna -23 yaşında scout bir yabancı kirala veya satın al (İster Yusuf'u isterse Jelert'i herhangi bir takıma kirala, ikisini birden kiralayabilirsen herhangi bir mevkiye (sol stoper vs) bir tane daha -23 oyuncu al, ama zaman darlığı sebebiyle mecbur değil)
4-Zaniolo giderse +23 sol açık denk gelirse 3. maddedeki yazılanlara gerek yok
5-Büyük cimbomlu (!) İlkay hazretleri kendini kasmazsa kadroya ekle
***Barış satılmazsa, 2 ve 5. maddeleri (limit ölçüsünde) yap, kaleye ise Zaniolo giderse +23, gitmezse -23 dünya üzerindeki herhangi bir yabancı kaleciyi al/kirala (Günay sakatlanmasın diye bol bol dua etmek kaydıyla), -23 kontenjanın kalırsa bırak öyle kalsın, Allah belanızı vermesin YÖNETİMMM... Cuesta'yı da Hatip'in evine gönder ne bok yerse yesin.
Bizi şampiyon yapmıştı kral. en çok o hakkettiaz kalsın yiyordum
tam diyecektim bu o mu harbi![]()