- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Haberlerden anladığımız planlama Lammens, Singo, Bissouma bakalım sonuç nasıl olacak? Ümitli olmamak lazım. Bizde işlerin planlandığı gittiğini pek görmedim ben.
Kotuyu cagirmayalim bekirfield
#Sato
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberlerden anladığımız planlama Lammens, Singo, Bissouma bakalım sonuç nasıl olacak? Ümitli olmamak lazım. Bizde işlerin planlandığı gittiğini pek görmedim ben.
Neden hatirlatiyorsun. 27 hissediyorum gayet@Can Erden akranın üstad
Cocuk United'i istiyor, o nasil olacak?Forumda herkes Ederson derken, biz unitedin elinden Lammensa kapacaz demistim.
Is oraya dogru gidiyor gibi
Ne için 27 niye daha az değil yaniNeden hatirlatiyorsun. 27 hissediyorum gayet
United'in elinden kaleci kapan sarayımın büyüklüğü Halis olacak gibi.Forumda herkes Ederson derken, biz unitedin elinden Lammensa kapacaz demistim.
Is oraya dogru gidiyor gibi
E oyle hissediyorum ne bileyimNe için 27 niye daha az değil yani
Cocuk United'i istiyor, o nasil olacak?
Manu vazgeçebilir gibi haberler çıkmış ona güvenilmiş sanırım ama Manu eğer plan değiştirmezse alır bir şekilde. Bir ihtimal Donnarumma işine girmiş olabilirler Psg 30'a düştü haberlerinden sonra.Cocuk United'i istiyor, o nasil olacak?
Ben de Günay gibi bir sigorta varken genç bir kaleciye gitmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Günay geçen sene AZ maçında da çok iyiydi.Lammens'i alıp maaş bütçesini düzeltemezsin.
O işin ucu çoktan kaçtı. O yüzden kalecide asla kumar oynayamayız.
Belçika liginde 23 yaşına kadar 60-70 maça çıkmış adama 25 milyon € sıkan büyük kumar oynar.
Kalecide ben tecrübeye gitmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Maaş tasarrufunu veya satılabilecek adam alma işini kaleciden yana kullanmasınlar bir zahmet.
Bir ton eksik mevkimiz var onlar için yukarıdaki şartları kovalasınlar. Kaleci işi çok kritik bence.
Antwerp e daha fazla verdik sanirim istedikleri parayi yani 25 istiyordu onlar united 17 pound (20 m euro) da anlasmaya calisiyordu en son.Cocuk United'i istiyor, o nasil olacak?