Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Günay gibi bir sigorta varken genç bir kaleciye gitmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Günay geçen sene AZ maçında da çok iyiydi.

Lammens, Belçika pasaportlu olması ve istatistikleri, fiziği ile değerlendirmeye alınacak seviyede. Keşke 15'e alınsa ama işin içine Manu falan girince o kadar kolay olmuyor.

Miktarlar çok yükseldi hepimiz bundan rahatısız ama geldiğimiz nokta da Singo, Bissouma ve Lammens ile seneye oyuncu almamıza gerek bile kalmayacak neredeyse.
Muslera'ya falan neler dendiğini unutuyoruz.

Bu kaleci gelip 2-3 hatalı gol yediğinde baskıyı kaldırma ihtimali çok az.

Tamam eyvallah Günay var geçer kaleye ama sende 25 milyon € ile Osimhen'den sonra bonservis rekoru kırdığın bir adamı yedek bırakma lüksün yok.

10 milyon €'lar falan artık normal oldu ama dile kolay 25 milyon € yatıracaksın ve neredeyse sıfır tecrübe.

Ben forvet ve kaleciden tasarruf edilmemesi taraftarıyım. Gitsinler başka mevkilere scout transferi yapsınlar.

Bir kaleciye 25 Milyon verebilecek konumdaysak bu isim kimsenin kuşku duymadığı tereddüt etmediği biri olmalı bence.

Kaleci olayı çok kritik. Ya tutarsa transferi olmamalı kesinlikle.

Bu saatten sonra kimse 1. kalecisini vermez.

City kaleci almazsa Ederson'u asla bırakmaz.

Lammens cumaya kadar olmazsa, takımı daha da bırakmaz.

Kim olabilir dersek, Donnaruma 31'ine kadar bir yere gitmezse 1'inde ciddi bir şekilde fırsat transferi olarak gelebilir.

Mamar 2. kaleci olmayı kabullenemezse Liverpool kiralayabilir.

İnter Onana'yı alırsa Sommer gelebilir.

Onana İnter veya EPL yapmazsa son çare bize kakalanabilir.
Antwerp kaleci aldi çoktan lammensi birakmama gibi bir durumlari yok

Anlasilan Bissouma Lammens isine bagli

Ikisi de gelmez ozaman, Lammens United‘a gider

En fazla Singo ve Sommer falan gelir

İlk bitmesi gereken transferi yine en sonra bıraktılar, gerçekten beceriksizlik ve işbilmezlik diz boyu.

Muslera'nın ayrılacağı 2 yıldır belliydi. Dursun çıkmış bir de ben Muslera bir sene kalır diye bekliyordum diyor. Çıldırmamak elde değil.

Bunların kaleci işini beceremeyeceğini adım gibi biliyordum, ondan Muslera sonrası geçiş süreci için bizi 1-2 yıl idare edecek ortalama bir herifi almak gerek diye söyledim hep.

Singo gibi bissouma transferi de yalan oldu

Nezaman bitti haberleri gelip is uzayinca o transfer bitmiyor

Gsde transfer bitmez aga

Ederson'un 1 senede alacağını Lammens'e 4 senede vereceksin ben bu tarz transferlerden yanayım, takımı çok isim isim şişirdik bence, Bissouma için bile 3.5-4ün üzerinde maaş verilirse eleştiririm
Lammens'i Ederson'un dörtte birine almak mümkündü. Ama bazı haberlere göre Lammens'i ikna etmek için 3m civarı maaşlara çıktığımız söyleniyor. 25m bonservis te doğruysa Ederson ile aynı maliyete geliyor. Kötü yönetilen bir süreç maalesef.

Evet
sozlukte-kavga-cikacak-gibi-olmasi_1853167.webp

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt