Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lammens yada genç bir kaleci/günay ve yerli kaleci- Barış kalır-Bissouma alınır Zaniolo kalır.. bissumaya para basılacaksa kesinlikle soru işareti olmamalı.. mental ve fiziksel durumdan daha önce çok başımız ağrıdı.. isim olarak en çok istediğim oyuncu ama katkı vermedikten sonra tırıvırı.. hazır biri gelsin onun yerine.. ayrıca barış kesinlikle ayrılmamalı hakedişi verilmeli hem barışa hem yunusa...
Daha yeni sözleşme uzatmadı mı zaten. Ne hak edişi daha. Tek taraf mı veriyor sözleşme konusundaki kararları.

Aynen doğru dusunce bu zaten ama nedense bizim çoğunluk aptal taraftar kitlesi sanki eli güçlü olan kulup değilmiş gibi satın gitsin modunda ,surada 4 5 gun sure var yerini doldurma ihtimalin hic yok ve oyuncu yerli
Ama bizim amip kitle boş boş konuşuyor, 50 milyon ve keçi payını verirlerse tabi satılabilir ki hiç sanmıyorum, devlet destekli arap kulubu değilmiş bunlar
Barisi kazanmaya bakmalıyız, illa diretirse kadro dışı bırakırsın kaybeden kendisi olur ,bukadar basit aslinda olay

Kimse 25 yasinda kariyerini bk edemez..Baris satilmazsa mecbur oynayacak gitmek varsa kafasinda piyasasini dusurmek istemez..
Ben rahatim bu konuda bize giren cikan olmaz ancak kendi zararli cikar..
45-50 + k.oren payi da hangi donem olursa olsun baristan bizim alabilecegimiz maximum rakamdir daha fazlasini yapacak kapasitede degil ..

Biz lammensi alınca da gala manuya hijack eyledi yazacak misin itrizyo. Hala singo haberini vermedi iki gundur akanjiyi pazarlıyor.

Transfer donemi top 5 ligde 1 Eylul pazartesi gunu aksam saatlerinde kapanacak, mesela Ingiltere'de TSI 21:00'de kapaniyor.

Eger Ederson, Bissouma veya baska bir oyuncu gelecekse EPL'den bu bizim durumda en gec bu hafta sonu netlesir ve oyuncunun kendisi de Istanbul'a gelir.

Transfer donemi top 5 ligde 1 Eylul pazartesi gunu aksam saatlerinde kapanacak, mesela Ingiltere'de TSI 21:00'de kapaniyor.

Eger Ederson, Bissouma veya baska bir oyuncu gelecekse EPL'den bu bizim durumda en gec bu hafta sonu netlesir ve oyuncunun kendisi de Istanbul'a gelir.
Adettendir 2 eylül son gün, mutlaka bir transfer sıkıştıracağız.

Okanı anca ikna etmiştir. Ona isimli transfer ver yaş önemli değil
Tabii onu kenara koymam, ikisinide sucluyorum

Birisi : baski kaldiran diyerek gereksiz bir sey koydu ortay(benim fikrim tabi)
Oburu basina: agustos sonuna dogru Muslera devam diyorduk aslinda

Dedigi icin, al birini vur otekine

Tabii onu kenara koymam, ikisinide sucluyorum

Birisi : baski kaldiran diyerek gereksiz bir sey koydu ortay(benim fikrim tabi)
Oburu basina: agustos sonuna dogru Muslera devam diyorduk aslinda

Dedigi icin, al birini vur otekine
Burada en suçsuz dursun başkandır

Hatibo kavukçu buruk üçlüsü yürütüyor görüşmeleri, onlar belirli bi aşamaya gelemdiyse başkanın suçu yoktur bence

Bi de buruk ne istediğini tam olarak bilmiyor, muhabirler 5 gün kalmış hala bissouma transferi planlamaya bağlı diyor. Şu planlama neymiş bi göremedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt