- 31 Aralık 2015
- 14.861
- 9.735
- 1.588
Sissoko,Mousa dembele ikisinide Galatasaray'da görmek isterdim çok fena topculardı.Tottenham'da eskiden Sissoko denen herif vardi ya orta sahada oynayan, oyle birini istiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sissoko,Mousa dembele ikisinide Galatasaray'da görmek isterdim çok fena topculardı.Tottenham'da eskiden Sissoko denen herif vardi ya orta sahada oynayan, oyle birini istiyorum.
ha evet oyleymis ona bakmamistimO galiba muzmin sakat, dun yine sakatlandi diye haber yapmislardi.
biz istemeden yapiyoruz. arzu edilen seksi bir kulüp oldugumuz icin topcular bize kendiliğinden yanaşıyor biz ne yapalım kemalimNeom‘a kiziyoruz ama aynısını da biz yapıyoruz pek etik değil
10-12 istedikleri adama 20+ istediler, bu sene daha formda en az 30-35 isteyeceklerdir, olacağını sanmıyorum bu işin.Taksitte anlaşamadık. Yatır 2 taksitle 25 kargoluyorlar mı görelim
İheanacho Samsun demişlerdi ondan da ses yok başka oyuncu demek kiBuchi bir hafta önce Nijeryalı bir oyuncu Türkiye’ye gelebilir diye bir şey atmıştı herkes lookmana yormuştu onyedika için demiş olmasın onu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu seneye kadardı… birmsonraki adam sisteme uymuyorsa transfer yapmazlar bu sene…Bizde transfer tamamen ihtiyaca yönelik yapılmıyor ki bizim sisteme uygunmuş değilmiş olayı yok bizde eğer biri alınamazsa listedeki diğer koz oynanır.