Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nitröz oksit solunması, baş dönmesi ve yönelim bozukluğu gibi hafif semptomlardan kalp yetmezliği, düzensiz kalp atışı, kas güçsüzlüğü, sinir sisteminde kalıcı hasar ve ölüm gibi daha ciddi sonuçlara kadar çeşitli zararlı etkilere neden olabilir.
Kas güçsüzlüğü vb. etmenler bir anda gözden çıkarılmasının sebebi bu olabilir. Fiziki yetersizlik endişesi de bu yüzden olabilir.

Arkadaşlar Bissouma saydığiniz çoğu isimden daha iyi adam geçen seneye kadar Tothenhamin as oyuncusuydu bu sene bı sıkinti olmasa yine muhtemelen futbol olarak as oyuncu olurdu. Bence daha iyisi yoksa muhtemelen Türk olduğu için Hakandan dolayı bekletiliyor. Kaleci u 23 olsa büyük ihtimalle alacağız

Monaco nun zorlu maçlarına bakıyorum Barca , Psg vb gibi.

Singo yu hep sağ bekte kullanmışlar.

ama kendi kalibresinden düşük takımlarla yaptıkları maçlarda hep sağ stoper olarak oynatmışlar.

Screen Shot 2025-08-28 at 16.33.27.webp

Bu nasıl olabiliyor ya? Hakan-Bissouma kıyasında gördüm de, yüzde desen Bissouma binde 2 ile mi pas atıyor. Adet desen Hakan maç başı 57 anahtar pas mı veriyor. Garip.

Ne bileyim abi sıkıntılı bir ortama düşersek, biz buradan zaten sağ çıkamayız tekrar lige odaklanalım gibi bir bakış acısı gelişir mi acaba diye düşündüm.
Bu tur sorular nedense bir biz Turklerden cikiyor. Yabanci forumlarda goremezsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt