Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.777
- 15.462
- 2.323
Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonundayız , lütfen burada olmayanlara ilgili konuşmayalım, rica ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mou'yu kovup tazminatını şahsen ödemeyi vadederek tekrar seçilir Yalı Koç.fb su an mou nun tazminatı nası öderiz diye kara kara düşünüyordur. koç mu önce gider mou mu oradayım.
Brezilya'da ligler Mart gibi başlayıp Aralık sonu bitiyor. Onların programa uydurmuşlar.16 ay kiralık ne oluyor yani, ertesi sene ocağa kadar mı demek bu.
Hakli olabilirsin ancak bu tip adamlar takim icinde sorun da cikarabilir. Karakter onemlidir.Camiye imam aramıyoruz. Futbolcu milletine zaten güven olmayacağını BAY mevzusuyla herkes anlamıştır herhalde. Futbolculara aşırı anlam yüklemeyi bırakıp olaya pro gözle bakmayı öğrendiğimiz gün level atladığımız gündür. Bana göre Hakan'ın Milan'dan en büyük rakibi Inter'e gitmesi zaten karakterini özetliyor. FB ile pazarlıktan ziyade ''bakın siz almıyorsanız FB'ye gideceğim'' dedirtip bizi harekete geçirmeye çalıştı. Ha bu da kabul edilecek bir şey değil. GS'lıyım diyen biri Ali ile görüşmeyi bile red etmeli.
Hakan şu ana kadar mesela Kerem gibi geri dönülemeyecek şeylerin içine girmedi. Veya Berke gibi GS'ye küfretmedi. Dolayısıyla ortada büyük bir problem yok. Gelirse topunu oynar, sözleşmeli çalışanımız muamelesi görüp takıma faydası olur. Olaya ben bu gözle bakıyorum. Doğrusunun da bu olduğunu düşünüyorum.
Grup değil ki bu sadece sen oynuyorsun bunlarla onle da farklı kura çekiyorgrok a 3 tane aynı ülke takımı aynı grupta olabiliyor mu diye sor bi istersen
Sorun çıkartabileceği başıboş bir ortam yok. Gelir Icardi'ye biat eder, başka bir alternatifi yok. Herkes oranın kralının kim olduğunu kabul etmiş. Zaniolo gibi bir adam bile biat etmiş...Hakli olabilirsin ancak bu tip adamlar takim icinde sorun da cikarabilir. Karakter onemlidir.
Oyuncu olarak bakarsak, Okan hoca biraz daha set oyununu guclendirmek isterse o zaman cok guclu bir silah olabilir.
Akanji gelmez ne akanjisi loBissouma da sorun olsa ali naci,haluk,nevzat,burhancan koşa koşa yazardı bilyosunuz
Bissouma ile benzer süreci yaşadığımız rabiot ve 1-2 oyuncu daha var muhtemelen
Akanji de de karar bekleniyo hala
Ve olası bi durumda sallai ve zaniolo elden çıkarılacak.2002 sonrası kural için.bu bariz
Ve ben genç kanat isterim açıkçası bu ikisinin yerine
oyy oyy oyyy Galatasarayımıza bakk bee
napoli - liverpool - barca - real - GALA - city - bayern - arsenal - chelsea - inter - psg - atletico
almanlara göre baya baya favoriyiz laa![]()
Öyleyse sözleşmesinde terapi bonusu da var diyorsunHakanın gelmesi yerli topcuların azıtmasınıda önleyecektir
adam milli takımdan kaptan abileri
barışıda adam edecektir
Ortaya karışık gibi şu an için.Hakan Ç. işi nerden çıktı ? Haber mi var temenni mi ?
Ama romano hala aynı şeyleri yaziyoAkanji gelmez ne akanjisi lo
PercentileEkli dosyayı görüntüle 300664
Bu nasıl olabiliyor ya? Hakan-Bissouma kıyasında gördüm de, yüzde desen Bissouma binde 2 ile mi pas atıyor. Adet desen Hakan maç başı 57 anahtar pas mı veriyor. Garip.