Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camiye imam aramıyoruz. Futbolcu milletine zaten güven olmayacağını BAY mevzusuyla herkes anlamıştır herhalde. Futbolculara aşırı anlam yüklemeyi bırakıp olaya pro gözle bakmayı öğrendiğimiz gün level atladığımız gündür. Bana göre Hakan'ın Milan'dan en büyük rakibi Inter'e gitmesi zaten karakterini özetliyor. FB ile pazarlıktan ziyade ''bakın siz almıyorsanız FB'ye gideceğim'' dedirtip bizi harekete geçirmeye çalıştı. Ha bu da kabul edilecek bir şey değil. GS'lıyım diyen biri Ali ile görüşmeyi bile red etmeli.
Hakan şu ana kadar mesela Kerem gibi geri dönülemeyecek şeylerin içine girmedi. Veya Berke gibi GS'ye küfretmedi. Dolayısıyla ortada büyük bir problem yok. Gelirse topunu oynar, sözleşmeli çalışanımız muamelesi görüp takıma faydası olur. Olaya ben bu gözle bakıyorum. Doğrusunun da bu olduğunu düşünüyorum.
Hakli olabilirsin ancak bu tip adamlar takim icinde sorun da cikarabilir. Karakter onemlidir.
Oyuncu olarak bakarsak, Okan hoca biraz daha set oyununu guclendirmek isterse o zaman cok guclu bir silah olabilir.

Hakanın gelmesi yerli topcuların azıtmasınıda önleyecektir

adam milli takımdan kaptan abileri

barışıda adam edecektir

Hakli olabilirsin ancak bu tip adamlar takim icinde sorun da cikarabilir. Karakter onemlidir.
Oyuncu olarak bakarsak, Okan hoca biraz daha set oyununu guclendirmek isterse o zaman cok guclu bir silah olabilir.
Sorun çıkartabileceği başıboş bir ortam yok. Gelir Icardi'ye biat eder, başka bir alternatifi yok. Herkes oranın kralının kim olduğunu kabul etmiş. Zaniolo gibi bir adam bile biat etmiş...

Bissouma da sorun olsa ali naci,haluk,nevzat,burhancan koşa koşa yazardı bilyosunuz

Bissouma ile benzer süreci yaşadığımız rabiot ve 1-2 oyuncu daha var muhtemelen

Akanji de de karar bekleniyo hala

Ve olası bi durumda sallai ve zaniolo elden çıkarılacak.2002 sonrası kural için.bu bariz

Ve ben genç kanat isterim açıkçası bu ikisinin yerine
Akanji gelmez ne akanjisi lo

oyy oyy oyyy Galatasarayımıza bakk bee

napoli - liverpool - barca - real - GALA - city - bayern - arsenal - chelsea - inter - psg - atletico

almanlara göre baya baya favoriyiz laa :D

twitin altindaki gsliler utandiriyor ya artik. hal aalisamamsilar utaniyorum bizi koyduklarinda hemen damlayan eziklere

BTW Hakan papazlık yapabilecek biri değil bana göre. Milan'da Ibra'ya nasıl biat ettiyse, bize gelirse Icardi'ye de biat eder. Ibra'nın dünya çapındaki statüsü daha ağır bassa da, Icardi'nin GS statüsü 10X filan daha ağır basar mesela şu anda.

Atletizmi tavan yapan takıma ağır vasıta Hakan'ı sokup şoklama mı yapacağız nedir bu saçma hortlama şimdi? Takıma nifak sokma ihtimali de cabası.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt