Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.158
- 9.164
- 2.398
Sadettinle poz kesiyorduVolkan demirel gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadettinle poz kesiyorduVolkan demirel gelecek
çok özel bir topçu aldık sanırım
bu singo naif bir çocuk çok belli
trye alışamayabilir bu şimdiden söyleyeyim
berkanla kanki olur
başka fransız yok takımda
Bunlardan adam olmaz Sergen,Aykut, İsmail,Volkan,Emre isimleri geçiyor hala ulan ben başkan olsam böyle zarar vermem bunlarasergen zu fb
Jakobs ile takım arkadaşıydı zaten. Jakobs Lemina Sara Osimhen üzerinden direkt entegre olur. Ayrıca İtalyancası vardır diye düşünüyorum temel seviyede.çok özel bir topçu aldık sanırım
berkanla kanki olur
jakobs ve Lemina var Fransızca bilir bunlar. Kaynaştırmaları lazım takıma bana da içe dönük bir çocuk hissiyatı verdi yırtık değil öyle jakobs, Sara, Lemina gibi.çok özel bir topçu aldık sanırım
berkanla kanki olur
Boyuna fiziğine rağmen tekniği çok iyi diyorlar 1 tane uzaktan şut golü bir tane de barcolaya riskli yerde attığı manasız bir çalım dışında highlight yok muhtmelen bizde kendisine atılacak olan ilk 10 uzun topun 5ini kontrol bile edemeyecektir. Bu transferi onaylayanlar büyük ihanet içerisindedir
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İtalyanca'da biliyordur bir düzeyde.jakobs ve Lemina var Fransızca bilir bunlar. Kaynaştırmaları lazım takıma bana da içe dönük bir çocuk hissiyatı verdi yırtık değil öyle jakobs, Sara, Lemina gibi.
Hangi ismailNe ismail mi @Uğur İz 3 ay uyuyamaz stresten
eagleHangi ismail
Antrenmanlara katiliyor 2-3 gündür yinrBarıştan çıkılacak bence singo transferi ve diğer hamleler buradan gelecek gelirle de bağlantılı olacak bence
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi