Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester United'in kaleci transferi konusunda işler kolay değil çünkü Senne Lammens, bugün Galatasaray ile görüşmeler yaptı. Galatasaraylı yöneticiler bugün kura çekimi öncesi Monaco'da Royal Antwerp yönetimi ile bu transferi yüzyüze görüşüp konuştular. (@mcgrathmike)

Simdi kale dışinda en en en acil transfer nereye?
Orta Saha tabii ki

Türkiye Kupası Süper Kupası filan derken bu sene 50-55 maç oynayacağız. Bunun haricinde milli takımlar düzeyinde hem Afrika Kupası hem Dünya Kupası Elemeleri oynanacak. Müthiş yorucu bir sezon bekliyor bizi

Maalesef Lemina 'nın senede 50-55 maç sorunsuz oynayacağını bir de gidip Afrika Kupası oynayabileceğini hiç zannetmiyorum. 6-8 oynayabilecek Sara & Torreira ve Lemina üçlüsü hariç 1 oyuncuya daha kesinlikle ihtiyacımız var

Haydi çok iyimser bir bakışla hem Barış hem Zaniolo elde tutulursa 10 numara için Yunus 'u kazandık diyelim yine de 6-8 oynayabilecek bir orta saha gerekiyor. Gerekirse u23 kuralına uygun bir oyuncu alsınlar buraya

İlkay ve eşinin ülke ile hiç bir sıkıntısı yok,Galatasaraya gelmekle de

Akanji ise milan teklif yaparsa ilgilenir gibi

Jelert-cuesta-frankoski= singo

Üçüne 25-26 milyon euro bonservis verdik geçen sene maaşlarıda hemen hemen singo kadar. Olmamış bilinmeyen 3-4 adamı transfer edeceğine singo gibi olmuş ne yapacağını bildiğin bir adamı alacaksın.

Ulan zannedersin Messi'yi alıyoruz ya, amma caz yaptı bu Lammens. 25 verdikten sonra 25 tane kaleci bulursun o profilde. Gidin birini alın gelin artık.

monakoda 1.9 alan singo 3.8 milyona imzalamamış mı?

niye 4.8 yani? elin 24 yaşındaki afrikalı garibanı kapıyı 5 milyondan açıyorsa işimiz yaş

2 yıla kepenkleri kapatırız
Bunlarla kafayı bozmayalım, bunları Yönetim düşünsün sen taraftar ol 🟡🔴

Jelert-cuesta-frankoski= singo

Üçüne 25-26 milyon euro bonservis verdik geçen sene maaşlarıda hemen hemen singo kadar. Olmamış bilinmeyen 3-4 adamı transfer edeceğine singo gibi olmuş ne yapacağını bildiğin bir adamı alacaksın.
transfer politikasını ben de doğru buluyorum, tek eksik wonderkid bir futbolcu. yeni barış, yunus, kerem, boey bulmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt