- 6 Eylül 2014
- 83.383
- 56.899
- 4.283
Göre cegiz heje bir transferleri görelim baskanim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı sınırımız 1 adet var ama yarın ne getirir bilemeyiz dedi. 1 kaleci kesin, 2. orta sahayı yapmaya çalışacaklar gibi anladım.kavukci 1 transfer daha yapacagiz mi dedi?
Jelert, Yusuf'u listelerden sonra da gönderebiliriz TR'de devam ediyor sonuçta dönem.Jelert ile Yusuf'u göndermek için son günü bekliyorlar komedi gibi
Sen sert defans ve orta saha almazsan donnorumada yiyecek bir çuval golLammens gelirse 8 maçta hayatında yemediği kadar gol yer
Tecrübeli bir kaleci şart
Bu kadar para harcayıp Union'u filan rakip olarak göreceksek hiç bu işe girmeseydik o zaman. City, Liverpool, Atletico'dan 0 çeksen kimse bir şey diyemez ama kalanlardan hiçbiri bizden iyi değiller. Onları fasulye ayıklar gibi elden geçirmemiz lazım. Tabii bu dediğimi as ve rotasyondaki eksiklerin halledildiği senaryoya göre yazdım.100 üzerinden kura sertligi belirlersem 65-70 veririm
15 puanlık kura diyemem
11+ basari derim
mawissayi mi diyosunMonaco'nun sol stoperi çok iyiymiş. 40 verip alalım
Bildiginn saçmalık bu. Bunlar zaten ligde bile oynayamiyor. Mantıklı degilJelert, Yusuf'u listelerden sonra da gönderebiliriz TR'de devam ediyor sonuçta dönem.
Biz bu kez ritimliyizumarım ilk maç içerde bodo falan olmaz biz ritim bulana kadar kolay takımla hemen oynamamak lazım