Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır aga 3 er puanİlk 4 maçta 3 puan toplarsak burası yangın yerine döner istifa sesleri yükselir… Allah göstermesin…
Çolakis poşet mi olacak şimdi.
3 er yazacaksın o zamanHayır aga 3 er puan
3 er puandan 12 puan sonra gazozuna oynar gibi olsunMaçların sıraları belli değil
Belli olmaz o işler ya karakterli topçu topladılarsa başka olur oyunları.transfer dönemi bitti sergen’i aldılar :dd
kasımın 2. haftasını göremez
Bomboş bir yorum. Italya gibi taktiksel olarak dünyanın en zorlu liginde Milan ve Inter'de bayrak adamı olarak 6/8/10'ün bütün varyasyonlarını oynamış, 10 tane hocanın vazgeçilmezi olmuş oyuncu için sadece 3-5-2'de oynar yorumu kadar cahilce bir şey olamaz. Kaldı ki, 3-5-2 dediğin şeyin elli tane farklı varyasyonu var. Inzaghi'nin 3-5-2'si ile Allegri'nin 3-5-2'si bile aynı şey değil. Hakan Milan'a gittiğinde (o zamanlar benim de yaptığım cahilce yorum) vay enayiler, tek olayı duran top olan adama X kadar para gömdü denildi burada. Adam Milan'ın bayrak adamı olarak Inter'e gitti. Oranın da bayrak adamı olarak 2 defa CL finali oynayan takımın taşıyıcısı oldu. Şimdi de sadece 3-5-2'de oynar gibi saçma sapan yorumlar türedi. Çalıştığı 10 tane hoca futbolu bilmiyor, siz biliyorsunuz zaten.Aktif en iyi 10 orta sahadan biri olsaydı su anda Barcelona, Real Madrid, City, Liverpool, Bayern gibi takımlarda oynuyor olurdu.
Inter'in 3 5 2 sistemine uygun bir orta saha oyuncusu sadece. İkili orta saha icin iyi bir opsiyon degil.
Lemina - Torreira > Hakan - Torreira > Lemina - Hakan
Edit attım aga Allah göstermesin ilk 4 maç 3 puan kafayı yeriz burada3 er yazacaksın o zamanfarkettim ben de açıkla diye yazdım onu…
PSV rakiperine bak
Rotasyona baya iyi giderde, haber mi cikti? En son 10 felan red etmislerdiİyi mi diyorsun ilk 11 oynar mi
Yok sen.Tümer sen misin?
PSV rakiperine bak
Bisouma gelcek mi?Geride bıraktığımız günler ne hissettiysem oldu
Kerem gol atar fb elenir dedim
Bjk elenir dedim
Bissoumada olumsuz haberler çıkar yalan da olsa dedim
Keremin transferi yatar dedim
Bu arada olabilir bu da…Edit attım aga Allah göstermesin ilk 4 maç 3 puan kafayı yeriz burada
Ne bilem yukarda biri haber atmisRotasyona baya iyi giderde, haber mi cikti? En son 10 felan red etmislerdi