Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.943
- 11.148
- 2.338
Sportschau dediyse dogrudur.MARTEL gerçek mi
Edit: kolpa sanki sportschauda öyle haber yokmus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sportschau dediyse dogrudur.MARTEL gerçek mi
2 oyuncuya 105 milyon Euro gömdük… bir 100 daha gömebileceğimizi sanmam daha…boş zar atmaya gerek yok
jelerti yusufu falan yolla genc kontenjan icin 2 tane iyi adam al 23 yaş altı biri stoper biri ortasaha
zanioloyu gönder ya hakanı cek ya bissouma ya da daha iyisini
apo kerım yerıne net stoper al
iyi bi kaleci al 23 yaş altıda olabilir
tipi ben balonum diye bağırıyorNewcastle Woltemade kazmasına 90 milyon avro vermiş.
Biz Osimheni bedava aldık gerçekten
İsak başımıza bela olacak desene.Newcastle Woltemade kazmasına 90 milyon avro vermiş.
Biz Osimheni bedava aldık gerçekten
Ben bütün takımlara baktım öyle kebap denecek bir kura kimse çekmedi sayılır. Bazıları görece misal 1.pottan bvb ya da İnter 2. Pottan brugge ya da villareal olarak gelmedi. Bunlar bize geleydi güzel olurdu.Beterin de beteri var. Halimize sukredelim![]()
donnarummayı alacağız ama berkan rotasyon olacak deseler ?
Bizim sistemde Oliveira veya Demirbay gibi bir şey olur. Gelirse ve Okann hoca başka bir sistem kurmazsa görürsün. Torreira önde basmaya devam ederse Lemina gelene kadar gördüğümüz, hücumda kaptırdığımız toplarda orta sahadaki Konya Ovası gibi boşluklar geri döner.
Biz öderiz.
Biz öderiz.
Biz öderiz.