Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bomboş bir yorum. Italya gibi taktiksel olarak dünyanın en zorlu liginde Milan ve Inter'de bayrak adamı olarak 6/8/10'ün bütün varyasyonlarını oynamış, 10 tane hocanın vazgeçilmezi olmuş oyuncu için sadece 3-5-2'de oynar yorumu kadar cahilce bir şey olamaz. Kaldı ki, 3-5-2 dediğin şeyin elli tane farklı varyasyonu var. Inzaghi'nin 3-5-2'si ile Allegri'nin 3-5-2'si bile aynı şey değil. Hakan Milan'a gittiğinde (o zamanlar benim de yaptığım cahilce yorum) vay enayiler, tek olayı duran top olan adama X kadar para gömdü denildi burada. Adam Milan'ın bayrak adamı olarak Inter'e gitti. Oranın da bayrak adamı olarak 2 defa CL finali oynayan takımın taşıyıcısı oldu. Şimdi de sadece 3-5-2'de oynar gibi saçma sapan yorumlar türedi. Çalıştığı 10 tane hoca futbolu bilmiyor, siz biliyorsunuz zaten.
Tamam, siz futboldan çok iyi anlıyorsunuz, ben anlamıyorum.

aziz doğru demiş sanırım febede para mara yok.Hatta bu yüzden morinhoyu kovamiyorlar bence

Tamam, siz futboldan çok iyi anlıyorsunuz, ben anlamıyorum.
Yok. Ben futboldan pro düzeyde herhangi bir şekilde anlamam. Sıradan, çinko karbon futbol izleyicisiyim. Ama İtalya'da anlayan adamların hepsi kadroya ilk Hakan'ı yazmışlar. Onlar da bu işi bilmiyor olsa gerek. 🤷‍♂️

gardi şu an donnarumanın kapısında yatmıyorsa..
Bu aralıkta donnarumayı çekersek var ya tarihin en doğru hamlelerini yapan gs yi görürüz herhalde. en azından kâğıt üstünde takımı bozmadan nokta atış transfer yaptık. Başarının sonucudur bu. İnsallah üstüne koya koya devam hem topçu hem oyun olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt