Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi muhabir yazmisti hatirlamiyorum ama yarin ederson icin son gün galiba

Hakan ve sommer paketi olur mu acaba ederson dan gelecek olumsuz bir haber den sonra

Günay
singo-sançez-akerim-jakops
torreira-lemina
sane-yunus-barış
osimhen​

Singo yu getiren Kavukçu’nun uçağı Nice den kalktı yine tahminimce İstanbul a geliyorlardır heralde başkanla

ŞL de jakobs singo sanchez sallai yapacagız defans hattını

Maino favori topcum ama 35ten aşağı olmaz

Geçtiğimiz sezon Bissouma'yla ilgili 90 dakikayı çıkaramadığı için rotasyon konusunda Tottenham'ı çok zorladığını okumuştum. Fener'e yazılırken de bu bilgiyi forumda dile getirmiştim. Sebebini bilmiyordum buymuş demek ki.
Valla Tottenham'ı takip edenlere sormak lazım işin aslını. Lemina gibi ha sakatlandı ha sakatlanacak mevzusu varsa büyük ihtimalle dediğin gibi bir problem vardır ki bu iş yaş yani. Tottenham zaten normalde de rotasyon yapan bir takımmış sanırım, yani rotasyon ve orta sahasındaki oyuncu sayısı kaynaklı mı az oynatıyorlar, yoksa vücüdu kaldırmıyor mu bu ayrımı iyi araştırmak lazım. Bizimkiler muhtemelen bu işten dolayı rafa kaldırdı bence. Yoksa bitmişti nerdeyse. Başa bela olma ihtimali epey yüksek.

Ornstein: "Kobbie Mainoo, transfer dönemi bitmeden kiralık olarak ayrılmak istediğini Manchester United’a bildirdi. 20 yaşındaki oyuncu, kulüple bağlarını koparmak istemediğini ancak daha fazla forma şansı bulmak için geçici bir transfer talep ettiğini iletti. Kulüp ise bu isteği reddetti ve geçici bir ayrılığa izin vermeyeceklerini, İngiltere Milli Takımı oyuncusunun forma için mücadele etmesini beklediklerini açıkça belirtti."

Sadece mainoo degil daha farkli firsatlar da gelecek transfer döneminin sonuna dogru

Hatta gardi’nin ortalik da görünmemesi bununla alakali olabilir

Bizim icin yine iyi bir firsat kovaliyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt