Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfermarketin yorum kısmına bir duyum atmışlar 2 dakika önce olduğu gibi yazıyorum geceniz şenlensin hadi kolpa bile olsa

Galatasaray, Elliot için Liverpool a satın alma opsiyonlu teklifini sundu. Teklif 4 m € kiralam 35 m € opsiyon. Oyuncuya maaş teklifi 3 m € 5 yıllık.
Ben şahsen bekliyorum gizli gizli bunu

Transfermarketin yorum kısmına bir duyum atmışlar 2 dakika önce olduğu gibi yazıyorum geceniz şenlensin hadi kolpa bile olsa

Galatasaray, Elliot için Liverpool a satın alma opsiyonlu teklifini sundu. Teklif 4 m € kiralam 35 m € opsiyon. Oyuncuya maaş teklifi 3 m € 5 yıllık.
Maaş 7-8 yazsa daha inandırıcı olurmuş.

Bence son dakika bunu kovalayacaklar ben isterim lakin leminayi yedeklesek daha iyi olur gelsin hemen formasını alırım
Cuesta gidecek yerine iyi bir kaleci, Bissouma yerinede Hakan'ı ve İlkay çeksek güzel olur.
+2'ye birşeyler sıkıştırabiliriz eğer Yusuf ve Jelert'den çıkabilirsek. Şöyle bir çiğ et bağımlısı bulsak mis :asd:

Maaşın kiralık olduğu dönemde %70'i Liverpool, %30 u Galatasaray. Transfer gerçekleşirse %100ü Galatasaray karşılar 5 milyon mayış :asd:
Yav elemanı hep genç mertens olarak görüyorum. Hatta mertensin biraz daha ortasahadki hali. Leipzig işi vardı olmamış hatta bitti deniyordu. Liverpoolda ne kazandığını bilmiyorum ama 5 falan ateşlese bir sene kiralık süper olur.

Kaleci,sol stoper,otavio, bissouma veya muadili ihya oluruz ama imkansız yani büyük ihtimal kaleci alıp kapatırız.
Cuesta,zaniolo,jelert,Yusuf valla boş yere kontenjanı işgal ediyor yav

Yav elemanı hep genç mertens olarak görüyorum. Hatta mertensin biraz daha ortasahadki hali. Leipzig işi vardı olmamış hatta bitti deniyordu. Liverpoolda ne kazandığını bilmiyorum ama 5 falan ateşlese bir sene kiralık süper olur.
+2 uyumlu olur Jelert'i 'den çıkabilirsek neden olmasın zaten seneye Zaniolo'dan çıkarız.

Kaleci,sol stoper,otavio, bissouma veya muadili ihya oluruz ama imkansız yani büyük ihtimal kaleci alıp kapatırız.
Cuesta,zaniolo,jelert,Yusuf valla boş yere kontenjanı işgal ediyor yav
Bissouma ile Hakan'ın maliyeti 3 aşağı 5 yukarı aynı olacak, günün sonunda ikisinden de kar elde edemeyeceğiz, burada iki seçenek kalıyor ya Günay'a güveneceği ya da iyi bir kaleci çekip Hakan'ı alacağız.

Yav Lammens'i kaç defa izledin etme eyleme. Sen de iyice taktın yerlilere.
Lammens,ederson pek tatmin etmiyor. İkisinin de yan topları çok kötü Keşke tzolakis gibi bı kaleci alabilseydik . ifb maçlarında izledim acaba günlük performans mı dedim bi kaç maçını daha izledim o çocuk harbi kaleci

İmkanı yok yav o yaştaki dingilizin buralara gelmesi yurtdışına zor çıkıyor herifler
Eleman bu dönem kesin ayrılacak Westham istedi 40 45 arası dediler haziranda. Liverpoolda dakika almayacağını düşünüyorlar. Olduğu bölge çok dolu. Leipzig istedi ama o da olmamış demekki. Şöyle bir ihtimal var yakup birinden duydu ve öyle girdi o boğaz turu haberini. Baktılar duyulunca transferin son gününe attılar. Bence bi ilgi var ama ne derecede bilinmez. İşin aslı ben de ihtimal vermiyorum bi ingilizin bu yaşta buraya düşeceğine

Bissouma ile Hakan'ın maliyeti 3 aşağı 5 yukarı aynı olacak, günün sonunda ikisinden de kar elde edemeyeceğiz, burada iki seçenek kalıyor ya Günay'a güveneceği ya da iyi bir kaleci çekip Hakan'ı alacağız.
Otavio yaratıcılık eksikligimizi kapatirdi tam bir kilit açıcı u23 kontenjan'ına da birisi alınırdı. Kontenjanı boş yere işgal edenler ayrı bi dert para var mı varsa ne kadar var oda ayrı bi dert. Bütün büyük takımlarda en kötü 6 orta saha var orta sahan kadar takımsın. Lemina,toreira,sara ile yola çıkılmaz büyük patlariz adamlara da yazık.

Lammens,ederson pek tatmin etmiyor. İkisinin de yan topları çok kötü Keşke tzolakis gibi bı kaleci alabilseydik . ifb maçlarında izledim acaba günlük performans mı dedim bi kaç maçını daha izledim o çocuk harbi kaleci

#en iyisi

ama o tren kaçtı
şu kuradan önce bitirecektik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt