Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 25.039
- 26.869
- 2.988
keremin gelir gelmez uzun süre sakatlanacağından okadar eminimki 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O muhabbete giremicem heis
Vasco 20 takımlı ligte 20. hafta sonunda 16. sırada. 17. sıradaki takım ile puanları eşit. Son 4 takım küme düşüyor sanırım.Vasco bu sezon ve gelecek sezon küme düşmezse satmışız yani. Ne diyelim artık Vasco'nun küme düşmemesini umacağız zararsız çıkmak için.
Hala inanması güç geliyor, 1 hafta önce babasının yaptığı açıklamalar, Barış'ın GS mutluluktur paylaşımları. Bir insan 1 haftada bu kadar sert dönüş yapamaz diye düşündüm, hatasından döner dedim. Hoca da böyle bekledi bence ama iş çıkmaza gidiyor. 50 verseler zaten baştan beri diyorum direkt satılsın ama verilmeyecek.yauv kötü olum bu herif kötğye kötülük yapacaksın
3 sene yatsın eriyip gitsin
bundan gelecek paranındaaa
ha 50 verirler ok
Koç'un bir dediğinin diğerini tuttuğu nerede görülmüş. Yasaktı derken Mesut ile ilk onlar yaptı. Limit diyen kendileri zamanında sevgi limit tanımaz diye slogan attılar.Hani yasaktı ali koç söyleniyordu 2 sözleşme yapılamaz diye
Aral'in bonservis çift haneli olmusturBarış kalsa da kalmasa da Aral Şimşir veya Eren Dinkçi takviyeleri yapılmalıdır. Artık onun ipiyle kuyuya inilmez.
Sonu da başakşehir bu kahpeliginkeremin gelir gelmez uzun süre sakatlanacağından okadar eminimki![]()
zafer algöz gibi nöbet
arkadaslar hazir misiniz
O tren kaçmış Eren Dinkçi trenine binmek lazım.Aral'in bonservis çift haneli olmustur
Hala inanması güç geliyor, 1 hafta önce babasının yaptığı açıklamalar, Barış'ın GS mutluluktur paylaşımları. Bir insan 1 haftada bu kadar sert dönüş yapamaz diye düşündüm, hatasından döner dedim. Hoca da böyle bekledi bence ama iş çıkmaza gidiyor. 50 verseler zaten baştan beri diyorum direkt satılsın ama verilmeyecek.
Ömer Bayram ile transferi kapattık.arkadaslar hazir misiniz
Keremin imza töreninde tribünde olacak misinarkadaslar hazir misiniz