Cuestada gelecek parayla singo ve akanjiye teklif yapmisizdir. O da patladi

Suan yonetim bence yabanci kontenjani konusunda problem yasiyor.

Singo yarina gelir deniliyor Fransa basinina gore, geldigini varsayarsam 11 yabancimiz oluyor ama nasil oluyor? Simdi oncelikle Yusuf ve Jelert'i saymiyoruz, zaten suan ikiside +2 kontenjana dahiller. Digerleri bu sekilde:

Sanchez
Singo
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sallai
Sane
Osimhen
Icardi
Zaniolo

Burada tek soru isareti Zaniolo. Eger Zaniolo kalacaksa bir hakkimizi kaleciden yana kullandigimizi dusunursek transfer donemi bizim icin kapanmis olacak.

Zaniolo giderse, bu defa 1 oyuncu daha alabiliriz kaleci disinda. Yani buradaki soru su: Kaleci + stoper mi yoksa Kaleci + orta saha mi yoksa Kaleci + kanat mi ?

Ona gore de +2 genc sekillenir gibi dusunuyorum ama zaman kalmadi. Bakalim artik ne yapacaklar bende merak ediyorum.

Singo yarina gelir deniliyor Fransa basinina gore, geldigini varsayarsam 11 yabancimiz oluyor ama nasil oluyor? Simdi oncelikle Yusuf ve Jelert'i saymiyoruz, zaten suan ikiside +2 kontenjana dahiller. Digerleri bu sekilde:

Sanchez
Singo
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sallai
Sane
Osimhen
Icardi
Zaniolo

Burada tek soru isareti Zaniolo. Eger Zaniolo kalacaksa bir hakkimizi kaleciden yana kullandigimizi dusunursek transfer donemi bizim icin kapanmis olacak.

Zaniolo giderse, bu defa 1 oyuncu daha alabiliriz kaleci disinda. Yani buradaki soru su: Kaleci + stoper mi yoksa Kaleci + orta saha mi yoksa Kaleci + kanat mi ?

Ona gore de +2 genc sekillenir gibi dusunuyorum ama zaman kalmadi. Bakalim artik ne yapacaklar bende merak ediyorum.
Bu yuzden tzolkais/lemmans icin erken davranmak lazimdi ,ortasahda kafa rahat dusunebilinirdi (ya da kanat bay sonrasi)

Safa dun deginmks "transfer acildiginda tzolakis icin beklenti 20 imis, artik bu safhada 40a yakin" falan demis misal.

Ederson yerine lemmansa gitmek lazim hem kontenjan hesabi, hem maas icin. Boyle gec kalinmaz.(İlla lemmans olmak zorunda degil, ama baska ihtimal yok o kritere uyan hype edilmis isim)

Zaniolo bence kalacak ,BAY isi kendisi cikip iki kelam etmedigi icin bende hala yaş...

Cuesta birçok maçta kadroya alınmaz. Yabancı sınırından dolayı geçen sene Yusuf Demir sürekli maç kadrosuna alınmıyordu. Bu sezon da Cuesta kalırsa aynı durumu yaşar.

Kimsenin yedeği falan olmaz.

Sanchez
Singo
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sallai
Sane
Osimhen
Icardi
Zaniolo

Cuesta'da geri dönüyor gibi. Hiç transfer bile yapmayabilirler. Bu zamana kadar kalması saçmaydı zaten. Osimhen'in bonservisinin 1 yıl içinde ödenecek olması mali olarak çok zorladı o yüzden oyuncu alamayacaklar bence. Artık böyle düşünüyorum. Yoksa buraya kalması bile çok saçma.

Çinli'den haber var
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Haberin kaynagi derin gala 1905

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250826_130836_Chrome.webp
    Screenshot_20250826_130836_Chrome.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 12
Bu yuzden tzolkais/lemmans ta erken davranmak lazimdi ortasahda kafa rahat dusunebilinirdi (ya da kanat bay sonrasi)

Safa dun deginmks "transfer acildiginda tzolakis icin beklenti 20 imis, artik bu safhada 40a yakin" falan demis misal.

Ederson yerine lemmansa gitmek lazim hem kontenjan hesabi, hem maas icin. Boyle gec kalinmaz.(İlla lemmans olmak zorunda degil, ama baska ihtimal yok o kritere uyan hype edilmis isim)

Zaniolo bence kalacak ,BAY isi kendisi cikip iki kelam etmedigi icin bende hala yaş...
Lammens, Tzolakis veya Restes'i alsaydik +1 hakkimiz kaleciden yana olacakti ve dedigin gibi diger transfer -mesela Bissouma- veya baska bir bolge icin daha rahat hareket edebilirdik.

O yuzden bosuna demiyorum bu kaleci transferini fazla uzattik hatta cok gec kaldik bile

Moskova'nın vazgeçmesini bizim yönetime nasıl bağladınız yahu da bizimkiler beceriksiz oldu. Olabilir bunlar, yönetim bir şey yapmadı ki.

Geri
Üst Alt