Evet, Cuesta satılamadığı için Singo'dan vazgeçip Cuesta'yı vs CL listesine alacağız. Arkadaşlar sakin yahu.

Championat kaynagi magazinsel bi sayfa

Wendeli ve ermeni cocugu bize transfer etmişligi çok ama siz bilirsiniz

Yok hayır hocam mesela sozlesmesi uzatıldı ya. Bitiş tarihinden itibaren yeni sözleşme gibi. Mantik bu degil midir
yamal barcelonayla 2023te 5 senelik sözleşme imzaladı 300 bin euroya

yamal dünyanın en iyi topçusu oldu sözleşmesi yenilenecek

barcelona: yamalcım yeni sözleşmen 2028den sonra devreye girecek o tarihe kadar 300k euro alacaksın

böyle bir şey mümkün mü

barcelona: yamalcım yeni sözleşmen 2028den sonra devreye girecek o tarihe kadar 300k euro alacaksın

böyle bir şey mümkün mü
Hocam 300 b euro farkli bir örnek sanki. 3.2 4.5 olur sozlesmesi bittiğinde diye düşündüm

Cuesta bir kac gün önce rusyaya gittiyse dedigim gibi bu herifi deneme antremanlara cikardilar kesin begenmediler yol gösterdiler

böyle bir şey mümkün mü

ya öyle keskin birşey yok aslında

dediğin gibi çoğunlukla sözleşme yenilendiği an ile başlar da duruma göre şarta göre kulüp ile oyuncu arasındaki anlaşma belirler

atıyorum kulüp der ki bu sene şöyle bir mali sıkıntım var sözleşmeyi sonraki seneden başlatalım ama yıllık 3 milyona anlaştıysak sonraki seneden itibaren başlasın 3.3 olsun

bunlar biraz ikili anlaşmaya bağlı doğal olarak

Hadi işleri duzelt bakalim kavukcu bey 7 gunun kaldi.

Tahminim bu yönde. Maaş+ bonservis 8 milyonluk bir operasyondu bonusları katmadan. 6.5 milyon peşin gelecekti. İşleri değiştirebilir büyük sorun bence.
Singo yahut Akanji transferini Cuesta ile mi kompoze edecek idik yani, bütçeyi rahatlatır idi ancak sadece o kadar. Tahmın ettiğiniz kadar etkiye sahip olacağını sanmıyorum.

Bizde her şey 1 ve 2 eylülde belli olur. Ayrıca Zaniolo da hatta Sallai de gidebilir. Cuesta ise en azından kiralık bir şekilde bir yere gönderilecektir.

Geri
Üst Alt