Cuma ve Ptesi haric diger maclar erkenden oynanabilir. En gec mac 5'te olsun. Izleyemeyen de izlemesin arkadas. Mac bitecek te millet geceyarisi evine donecek.

Ağalar almaty deplasmanı neredeyse bir gün uçak yolculuğu tam bakmadım. Bir taraftan seviniyoruz lakin bi de aralikta falan denk gelirse stadlari her yeri açık. Düşman şeyine. Umarım bize denk gelmez

Lan Zaniolo'nun nesi problem oluyor, dehle gitsin. Ne veriyorlarsa kârdır. Takım için zerre önemi olmayan ve herhangi bir fayda sağlamayacak birisi. 3.5 tane orta sahan var, Zaniolo yüzünden Bissouma işi bekletiliyor diye bir şey olabilir mi. Gitmek istemiyorsa da lisansını çıkartmayız diye tehdit et. Seni geldiğinden beri bir tarafına takmayan adamın hak ettiği bu zaten. Şimdi takımda kalmak için bütün tuşlara basıyor, yarın tahta kapanınca futbol oynamak umurunda mı olacak zannediyorsunuz. Umrumda olan adam şu GS kadrosunda oynayamayacağını bilir ve kendi ben gitmek istiyorum der zaten.

Sallai
Sanchez
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sane
Zaniolo
İcardi
Osimhen

2 + 2 u23 kontenjanı 4 yabancı hakkımız kalıyor.

Bissouma & Singo cekersek ve diğer 2 yabancı da alınacaksa mutlaka u23 olacağı için kaleciyi ya u23 ya da yerli yapıyoruz. Lammens denen çocuk bu yüzden önem arz ediyor olmalı.

Postecoglou döneminde de bazı maçlarda ilk 18 e alınmıyordu sakat olmamasına rağmen.
Bisouma en son helyum gazı ile balonlar filan bir video paylaşmıştı. Bu helyum gazı kullanımı İngiltere de suç ve 2 yıla kadar hapis cezası var. Sonra bu baya sıkıntılı bir olaya dönüştü İngiltere de. Postecoglu da açıklama yapmıştı. Premier Lig dünyanın her yerinde en çok izlenen lig. Bu şekilde zarar vermemek lazım.
Bu olaydan sonra da ipler iyice koptu bisouma ile Tottenham ve hatta Premier Lig ile. Sonrası malum hadi bakalım inşallah

Bugün 2 maçla 640 bin euro garantiledik.
Yarın 1 garanti. Galiba Basel'den öndeydik ama tam emin değilim. Onlar da çıkarsa 640 daha garanti

Bisouma en son helyum gazı ile balonlar filan bir video paylaşmıştı. Bu helyum gazı kullanımı İngiltere de suç ve 2 yıla kadar hapis cezası var. Sonra bu baya sıkıntılı bir olaya dönüştü İngiltere de. Postecoglu da açıklama yapmıştı. Premier Lig dünyanın her yerinde en çok izlenen lig. Bu şekilde zarar vermemek lazım.
Bu olaydan sonra da ipler iyice koptu bisouma ile Tottenham ve hatta Premier Lig ile. Sonrası malum hadi bakalım inşallah

gs leipzig ile ile oynuyordu innsbruckda
hazırlık maçı
locadan izlemiştim maçı
real ve arsenalin scoutları vardı
realin scoutlarıyla hafif kanki olduk
gsden beğendiği topçu varmı diye sormuştum
adam gülmüştü
yok dedi biz leipzigi izliyoruz dedi
dedim bizden varmı enteresan biri biraz ısrar ettim
dedi marcao biraz ilgi çekici ama kilo sorunu var onun dedi

adamlar kilo sorununa kadar biliyor herşeyi
hangi dilde konustunuz #heis