Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.533
- 39.393
- 3.293
Bisumayi fener alirsa şaşırmam.
Yok reis bu saatten sonra olmaz o is adam satmalari lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bisumayi fener alirsa şaşırmam.
Bende de var ufaktan bir tedirginlik. Turu geçerlerse hemen ziplarlar. Oyuncu ile anlaşılmış. Elimizi çabuk tutup yarın indirmek lazım.Bisumayi fener alirsa şaşırmam.
Daha yeni Alvarez aldılar o bölgeye, bayağı adamları oldu. Ama fiyat yükseltmek için mutlaka teklif yapmışlardır yalandan.Bisumayi fener alirsa şaşırmam.
Geçen Keramettin, Antony için 45 milyon teklif etti demiştiYok reis bu saatten sonra olmaz o is adam satmalari lazim
Bisouma en son helyum gazı ile balonlar filan bir video paylaşmıştı. Bu helyum gazı kullanımı İngiltere de suç ve 2 yıla kadar hapis cezası var. Sonra bu baya sıkıntılı bir olaya dönüştü İngiltere de. Postecoglu da açıklama yapmıştı. Premier Lig dünyanın her yerinde en çok izlenen lig. Bu şekilde zarar vermemek lazım.Postecoglou döneminde de bazı maçlarda ilk 18 e alınmıyordu sakat olmamasına rağmen.
Bisouma en son helyum gazı ile balonlar filan bir video paylaşmıştı. Bu helyum gazı kullanımı İngiltere de suç ve 2 yıla kadar hapis cezası var. Sonra bu baya sıkıntılı bir olaya dönüştü İngiltere de. Postecoglu da açıklama yapmıştı. Premier Lig dünyanın her yerinde en çok izlenen lig. Bu şekilde zarar vermemek lazım.
Bu olaydan sonra da ipler iyice koptu bisouma ile Tottenham ve hatta Premier Lig ile. Sonrası malum hadi bakalım inşallah
hangi dilde konustunuz #heisgs leipzig ile ile oynuyordu innsbruckda
hazırlık maçı
locadan izlemiştim maçı
real ve arsenalin scoutları vardı
realin scoutlarıyla hafif kanki olduk
gsden beğendiği topçu varmı diye sormuştum
adam gülmüştü
yok dedi biz leipzigi izliyoruz dedi
dedim bizden varmı enteresan biri biraz ısrar ettim
dedi marcao biraz ilgi çekici ama kilo sorunu var onun dedi
adamlar kilo sorununa kadar biliyor herşeyi