Ederson-Singo-Bissouma-U23 sol stoper

Şöyle biterse fena değil. Bu saatten sonra daha iyisi de çıkmaz zaten.

Maliyet konusuna girmiyorum battı balık yan gider.
Bu dediğiniz durum için kaleci ederson olamıyor, yabancı sayısı tutmuyor. Üstelik Singo-Bissouma ve kaleci alınırsa üzerine bir sol stoper alınması cok düşük ihtimal hatta yok gibi.

Bu dediğiniz durum için kaleci ederson olamıyor, yabancı sayısı tutmuyor. Üstelik Singo-Bissouma ve kaleci alınırsa üzerine bir sol stoper alınması cok düşük ihtimal hatta yok gibi.
Zani, Cuesta falan onlardan çıkarız diye düşünüyorum ama tabii beceremezlerse diyecek bir şey yok.

Bissouma o kafar iyi mi? Formda mi?

Ndombele vs diye ölenler vardi cöp ciktilar

Kazaklarda bile yabanci sinirj yok biz bu cagdisi uygulamayla ugrasiyoruz yobazlar yüzünden

Abv tff ve bu kurali degistirmeyip savunanlarin

Suzuki gelirse Hasan Şaş'ım tezahüratından sonraki en iyisi olur

Uluslararasi medya ilgisi ve daha fazla görünürlük icin bize bir güzel hatun moderatör falan transferi lazim shakhtar‘in hatunu gibi sempatik biri

Singo-Bissouma alınır ise aslında sol stoper içeriden çözülmüş olacak. Lemina sol stopere kaydırılabilir.

Singo-Davi-Lemina-Eren

şekliyle bir hat olabilir.

Dünden beri aynısını yazıcam, ya başka laf karıştı ya fırsat olmadı. Böylece hem Apokerim'le en azından güçlü rekabet edecek biri olur, hem de Lemina daha bolca forma görür. Bissouma transferiyle aslında Lemina hepten jokerleşmiş oluyor. Hem orta sahadaki iki kişiyi, hem iki stoperi, hem de sağ beki ideal olmasa da yedekliyor. Sağ bek oynamışlığı az biliyorum ama bizde oynamıştı. Formdayken kotarır orayı da, özellikleri uygun yani. Sallai'yi de gerektiğinde önde kullanma şansımız artmış oluyor hatta böylelikle.

Tabi bunların hepsi Bissouma'nın orta sahaya adapte olup en az Lemina kadar oynayabilmesine bağlı, özellikle defansif anlamda formda bir Lemina ile aynı mücadeleyi, azmi gösterecek mi ondan biraz şüpheliyim, o da bizim oyunumuz için çok değerli. Eğer sadece ayağımda topla fark yaratmaya çalışırım tadında oynarsa Lemina 11'de devam edip Bissoua rotasyon oyuncusu olmalı. O yüzden de Bissouma geldi diye kesinlikle Lemina gözden çıkarılmamalı. Torreira'nın performansı açısından da bu çok değerli. Ha Bissouma orta sahaya aynı şekilde cuk oturur da oyunun iki yönünde de üst düzey bir sezon geçirir, beklentileri karşılar, aidiyet de gösterirse o zaman gelecek yaz Lemina'ya teklif de gelirse (o da isterse) yaşı da düşünülerek veda edilebilir, tabi yerine genç bir alternatif gelmesi kaydıyla. Zaten seneye 10+4 falan da olacaksa (sanmıyorum ama) bu tarz hamleler yapmamız gerekecek bir noktada, ki öyle bir kural zorunluluğu olmasa da aklımızın kenarında takımı zayıflatmadan gençleştirecek orta ve uzun vadeli planlar olmalı.

Geri
Üst Alt