Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.224
- 6.149
- 1.048
aynen kesin giderMaaşında indirime gidecek diyor haberde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen kesin giderMaaşında indirime gidecek diyor haberde.
Trabzon: Bu şartlara oyuncuyu bırakamayız direkt 23’e sizindir.Cuesta+yusuf+23m euro = ugurcan
Haydi kavukcu basarabilirsin
anlaşılan maaş konusunda adamlar 6-7 isterken biz 4-4,5 civarı teklif ediyoruz o yüzden gelmek istemiyormuş.singo iptal mi oldu ne oldu?
Ara ara yüklüyorlar, aldım sonunda 1350'lik biletlerden.Welcome to karaborsa
Cuesta pat diye oldu 2 3 gunde mi ne, 5 tane alternatifle ismi bile duymadik. Saklayarak havalimani goruntusu bile vermediler. 1 macta da kesti bileti hoca zaten.Bir halt yapamazlar yapamayiz. Adamı sarri birakmadi orada bizim bir sey yaptigimiz yoktu efsane oldu buda iyice cuestayida hic kimse istemedi niye aldin rtas ?
Ts 23 m euroda israrciCuesta+yusuf+23m euro = ugurcan
Haydi kavukcu basarabilirsin
Yan toplari iyi kalecimiz oldumu ki renkdas tarihte. Ben hatirlamiyorum sahsen.Şampiyonlar Ligi'nde Günay'ın içinden geçerler, Günay Süper Lig icin yeterli ama kenar topları kötü ve ağır kaleci
Onlari birakalım pacoş a kaços a hiç maç vermeyen takımız ya zaten biz Kuraya göre bakiyoruzYav bu da komik bir soz ha.
Kurada hangi takimlarin cikmamasini bekleyecegiz? Real, Bayern, Chelsea, PSG falan mi? Onlardan gelen olmazsa pat diye transfer , ama gelirlerse hadi gecmis olsun Sallai oynasin mi diyecekler?