Tek oyuncuya 75 verilen yerde takımı eksik bırakacak kadar aptal değillerdir. Mevzu iletişimsizlik burada çık anlat şöyle olacak böyle olacak diye ayıp değil hem taraftarla iletişimi zayıf kurarsan başarısızlıkta ilk sizi ateşe atarlar.

uğurcana yangın yapacak halim yok uğurcan iyi transfer olur bu yönetim için

Bir halt yapamazlar yapamayiz. Adamı sarri birakmadi orada bizim bir sey yaptigimiz yoktu efsane oldu buda iyice cuestayida hic kimse istemedi niye aldin rtas ?
Cuesta pat diye oldu 2 3 gunde mi ne, 5 tane alternatifle ismi bile duymadik. Saklayarak havalimani goruntusu bile vermediler. 1 macta da kesti bileti hoca zaten.

Ugurcan 3 aylik (hatta 6 aylik) bir surecte son gunlerde torba torba parayi trabzona verecek dersen ,cildirir insanlar.

Osimheni hic planda yoktu gibi geliyor bana. O bu sene onun icin ödenecek 40 milyonmu neyse belki nerdeyse tüm transfer döneminin bu senelik bütcesi olabilir (üstüne daha gelecek taksitlerden bahsetmiyorum. Onlar gelecek 2-3 senenin gideri olurdu).

Yoksu bu kadar yavas ilerleme bana hic normal gelmiyor. Sag bek ve Kalecinin lazim oldugu aylardir belli.

Yav bu da komik bir soz ha. ;D

Kurada hangi takimlarin cikmamasini bekleyecegiz? Real, Bayern, Chelsea, PSG falan mi? Onlardan gelen olmazsa pat diye transfer , ama gelirlerse hadi gecmis olsun Sallai oynasin mi diyecekler?
Onlari birakalım pacoş a kaços a hiç maç vermeyen takımız ya zaten biz Kuraya göre bakiyoruz :asd:

UEFA bizim CL den alacağımız parayı versin biz o 8 maça hiç çıkmayalım annemizin liginden devam edelim.

Geri
Üst Alt