Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.278
- 34.205
- 2.478
Kendisine kariyerinde basarilar dileriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf bu yüzden yakın gelecekte çalışmayi dusunmuyorum dedigini dusunuyorum ben. Tek kişi o kadar çok çalisıyor tuvaletlere kadar bile bakıyor ki yine aynı olabilir diye adam oğlumun büyümesini görmek istiyorum orta vadede ancak tekrar dönerim dedi 1.5 ay önce falan.Evet aynisi Erden'e de yapildi, ben sirf bir gorev icim gelirim dedi Dursun secildikten sonra kulubun muhasebe islerinden tut hersey buna kaldi.
Insan yipranmaz mi? 1 yilda yaslandi herif.
Müthiş bir gitar üstadı.Santanaaaaaa
Kabul1 hafta kaldığı için @Sami Karakoç un kurban edilmesini öneriyorum
Valla kavukcunun 75 milyon istenen adamı 75+bonus+%15 paya almaktan başka yaptığı bişey yok. Onunda çoğunu peşin verdi kalanı 6 ay sonra falan. Yani herifi kahraman gibi göstermeye çalışıyolar ama bi numarası yok.Buyuk tabloda kesinlikle oyle zaten. Bir is yapiliyor hepsi ilk cumlede hoca dahil baskan ovuyor. Her halt onayina bakiyor. Bir seyle ugrastin diyelim, olmazsa sen yaniyorsun, olursa buyuk baskan oluyor.
Sportifte sayisini unuttum kac adam var. Bir halta yaramiyorlar ,kac senedir BAY in payini bile alamadilar - artik zaten alamazlar.
Mikrofonu gorunce alttan almayisi en buyuk hatasi kisisel olarak. 3 tane kaleci muhabbeti mesela yazilmamis cizilmemis denen. Bu net olsaydi bitmisti bugunlere kalmadan.
Erden Timur'da bonservis luksu yoktu, 50 tane manevra yapti - bir halt ogrenmemisler ondan
Düşene bir tekme de biz vururuz. User sen olursunyakında beni çarmıha gerecekler
moduna sahip çık
3 kişi bir iş yapıyorsa yapıyor. Kavukçu, Demircan, Aral(Kadın futbol) diğerlerinin ne yaptığı meçhul. Takımının hala sırt sponsoru yok mesela bu da aslında ciddi bir başarısızlık ve rezalet.
Cay, fotokopi falan heralde toplanti oncesi
Santanaaaaaa
Hicbirinin numarasi yok, kavukcu "kosturuyor" diye gorunen tek isim o kadar.Valla kavukcunun 75 milyon istenen adamı 75+bonus+%15 paya almaktan başka yaptığı bişey yok. Onunda çoğunu peşin verdi kalanı 6 ay sonra falan. Yani herifi kahraman gibi göstermeye çalışıyolar ama bi numarası yok.
Valla kavukcunun 75 milyon istenen adamı 75+bonus+%15 paya almaktan başka yaptığı bişey yok. Onunda çoğunu peşin verdi kalanı 6 ay sonra falan. Yani herifi kahraman gibi göstermeye çalışıyolar ama bi numarası yok.
Bu kapsamda, futbolcunun eski kulübüne net 75.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.
Ayrıca, yapılan anlaşma kapsamında futbolcunun bir sonraki satışından elde edilecek kârın %10'u SSCN Napoli SPA'ya ödenecektir.