Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.816
- 5.250
- 1.713
Haber mi var?Ben dedim bu sinsi kerem beşiktaş yapar
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haber mi var?Ben dedim bu sinsi kerem beşiktaş yapar
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin yuzunden ulan berberdeyken akiyordu geldin kuruttun yineHaberler duruldu
Günay'ında ederson'un da yan topları kötü keşke Yunan çocuğu alabilsek fb maçında begenmistim çıktığını alıyordu yaşına rağmen atmosferden hiç etkilenmedi.nerede duracağını bilmediği için işte
hep hatalı yer tutuyor
videoda iki tane çarpma var
onlar harici hep hatslı yer tutmuş
twitter yıkılıyor ne durulmasıHaberler duruldu
twitter yıkılıyor ne durulması
Ulan zaten 6 gün kalsi bir kac gun ne 3 ay varmiş gibi
Gezip gezip en son yeni cuestalar alacağız yani
Bissuma geliyordu başlarda reis niye gelemedi ? Ulan yükseldim bide yavHic birsey olmadi akın hoca hevesini kirmak gibi olmasin ama 40 sayfa okuma zamanina yazik
Ne kadar da naif bir zihin. Aynen kesin kiralıktır. Herifler bir yere kilitlemek için çaba gösteriyor. Düzeni bozan herif olarak görüyorlar.Osimhen'e 75M, Sane'ye neredeyse 30M euro bagladigimiz donemde bu kadar negatiflik ve surekli birilerine hakaret etme arzusu fazla degil mi? Artik taraftar olarak kendimize ceki duzen verme zamanimiz geldi de geciyor.
Kaleci transferinde gec kalindi, haricinde kasamizdan 75 milyon euro odedigimiz bir transfer doneminde aceleci davranmanin kimseye bir yarari olmadigini ogrenmemiz gerek. Cok istiyorsaniz kampanya baslatin Cuesta ve Jelert takima dahil olsun diye, malum o transferler de takimin/yoneticilerin g.tunde ayi gibi bagirdigimiz donemde yapilmisti.
Bu arada okudugum kadariyla Bissouma kiralik transfer, bonservisle degil. 3M euroya kendini ispatlamis, elit seviyede ve bizim ihtiyacimiz olan bir bolgeye transfer yaparsak yonetimi kutlamak gerekir.