Günay penaltıdan gol yese yüklenmek için yerden arayan taraftara şu kaleci müstahak hakikaten. Bu nedir ya korkunç.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu alacağımıza harbi günay oynasın ya

korkunç hatalarını geçtim nerede duracağını bilmiyor herif

yine bir scout31 efsanesi!!!!

bıktım ben bu scout31cilerden harbi bıktım

bunu alacağımıza harbi günay oynasın ya

korkunç hatalarını geçtim nerede duracağını bilmiyor herif

yine bir scout31 efsanesi!!!!

bıktım ben bu scout31cilerden harbi bıktım
adam sanki forvet de zoraki kaleci yapilmis ama forvet bile nerde duracagini bilir kalecilik yapacak olsa bu baya duz orta saha oyuncusu bence

[emoji6]" data-quote="Ersin Kurt" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Ben dedim bu sinsi kerem beşiktaş yapar

[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6]]SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk’ya gidecegine dair haber mi var

Ya ne abarttınız musleranın da videosu yapılsa 500 dk hatalı yediği gol çıkar. Hatalı gol yemeyen tek kaleci var mı dünyada
Hatali gol yemesinden ziyade herifin yan toplari fecaat hem bu videoda , hemde 12 dklik bir video vardi onda. Ha genç 23 yaşinda gelistirebilir elbette o ayri. Ama şuanı hep boşa çikmis yan toplarda.

Hatali gol yemesinden ziyade herifin yan toplari fecaat hem bu videoda hem 12 dklik bir video vardi onda. Ha genç 23 yaşinda gelistirebilir elbette o ayri. Ama şuanı hep boşa çikmis yan toplarda.

nerede duracağını bilmediği için işte

hep hatalı yer tutuyor

videoda iki tane çarpma var
onlar harici hep hatslı yer tutmuş

bu kadar bir isim konuşuluyor sonra kadro planlamasına göre denip geçiliyor.. sağlıklı, tozcu olmayan bir bissouma alınabilecek en iyi oyunculardan biri bizim için.. bissouma, lemina, sara, torreira olması gereken bir orta saha bizim için.. bunu kaç zaman önce yazdık.. her türlü maça farklı şablon yapabilirsin.. singo fiyatı aşırı ama yapacak bir şey yok. oraya akanji gelirse acayip akıl ve deneyim katar oyuna ayrıca topla ilişkisi çok iyi.. on numaramız yunus yunus yunus olmalı... müthiş bir yetenek.. artık ilkay falan istemiyorum.. çünkü fazla naz aşık usandırır. müthis katkı sunacak olsada.. singo, akanji, kaleci, bissouma ile hocaya mükemmel bir kadro sunulmuş oluyor.. bundan sonraki transfer sezonlarında planlama 1-2 yetenekli ve potansiyelli genç ile başarılara devam etmek olur..
Sallai gönderilir, kaleci 23 yaş altı, taş gibi takım oluruz. Bu duaya amin derim ben.

Geri
Üst Alt