Ben dedim bu sinsi kerem beşiktaş yapar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tzolakis bizde cok bas agritir yunan oldugundan dolayi ve basrol bir mevkide oynuyor obur takim taraftarlari surekli biseyler der

benim acimdan sikinti yok

bu kulube sadece ermeni ve yahudi sokmayin gerisine okeyim

ama bu 2 milletten biri gelirse izlemem bir daha gidene kadar

zaten manunun istemesinden şüphelenmiştim

bu harbi avelmiş ya

gidin hobbit tzolakisi alın

Günay penaltıdan gol yese yüklenmek için yer arayan taraftara şu kaleci müstahak hakikaten. Bu nedir ya korkunç.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar bir isim konuşuluyor sonra kadro planlamasına göre denip geçiliyor.. sağlıklı, tozcu olmayan bir bissouma alınabilecek en iyi oyunculardan biri bizim için.. bissouma, lemina, sara, torreira olması gereken bir orta saha bizim için.. bunu kaç zaman önce yazdık.. her türlü maça farklı şablon yapabilirsin.. singo fiyatı aşırı ama yapacak bir şey yok. oraya akanji gelirse acayip akıl ve deneyim katar oyuna ayrıca topla ilişkisi çok iyi.. on numaramız yunus yunus yunus olmalı... müthiş bir yetenek.. artık ilkay falan istemiyorum.. çünkü fazla naz aşık usandırır. müthis katkı sunacak olsada.. singo, akanji, kaleci, bissouma ile hocaya mükemmel bir kadro sunulmuş oluyor.. bundan sonraki transfer sezonlarında planlama 1-2 yetenekli ve potansiyelli genç ile başarılara devam etmek olur..

Singo ve Bissouma olmayacak gibi. Sakinleştirmek ve tepkiyi azaltmak için yapılan haberler diyeceğim am dış basında çıkması biraz bozuyor işi lakin hep anlaşıp bir yerde o transferleri bitirmiyoruz. Bu ikilide öyle olacak diye düşünüyorum.
Sen de bizim muhabirler gibi yazdığın şeyi 2 saatte bir biraz değiştirip tekrar yazıyorsun, renktaş 🤣

Geri
Üst Alt