1 okanın herta berlin maçı
2 tugayın sparta prag maçı
3 selçuğun fb maçı (frikikden çaktığı)
4 serinin fb maçı
5 torreiranın başalşehir maçı (7-0)

bu 5 ortasaha performansı gsnin en azından benim izlediğim dönemler için en iyi ortasahs performanslarıdı

beşide şu beş maçda goat gibiydiler

6 günde yabancı kontenjanı açılacak ve Akanji, Singo, Bissouma ve kaleci gelecek.

Pehhhhhhhh..
Bize yemeyecek içmeyecek, gece uyumayacak, ailesinden 1 hafta , 1 ay ayrılmayı göze alacak adam gibi adam yöneticiler lazım
Vardı...
O da bir veda bile edilmeden gönderildi...

1756232924968.webp

Bu yönetim gerçekten taraftarı aptal yerine koyuyor gibi maalesef orta saha alınacak yok kaleciye bağlı, sol stoper alınacak yok sağ bekte oynasın ne saçma saçma argümanlar bunlar ya

Yunusun fake üyeliği hangisi acaba yav iyi bir araştırma ile çıkarırız yanlış hesaptan rt attığı bariz belli. Çocuk da bizim gibi taraftar olunca normal bunlar.
Bu arkadaşın hesabını çıkarsa çıkarsa sergen bulur.

Bence bu saatten sonra yapılması gerekenler: BARIŞ'I 40+ teklif gelirse SAT...
1-
Barış giderse, kaleci Altay'ı bir yıl kirala (hem kaleci sorunu çöz hem de ŞL için Barış'tan eksilen 4 kişilik Türkiye'den yetişmiş oyuncu kontenjanını tekrar sağla)
2-Halihazırda boş olan iki kişilik +23 kontenjanına Singo ve Bissouma'yı al
3-Barış'tan boşalacak olan sol açık pozisyonuna -23 yaşında scout bir yabancı kirala veya satın al (İster Yusuf'u isterse Jelert'i herhangi bir takıma kirala, ikisini birden kiralayabilirsen herhangi bir mevkiye (sol stoper vs) bir tane daha -23 oyuncu al, ama zaman darlığı sebebiyle mecbur değil)
4-Zaniolo giderse +23 sol açık denk gelirse 3. maddedeki yazılanlara gerek yok
5-Büyük cimbomlu (!) İlkay hazretleri kendini kasmazsa kadroya ekle
***Barış satılmazsa, 2 ve 5. maddeleri (limit ölçüsünde) yap, kaleye ise Zaniolo giderse +23, gitmezse -23 dünya üzerindeki herhangi bir yabancı kaleciyi al/kirala (Günay sakatlanmasın diye bol bol dua etmek kaydıyla), -23 kontenjanın kalırsa bırak öyle kalsın, Allah belanızı vermesin YÖNETİMMM... Cuesta'yı da Hatip'in evine gönder ne bok yerse yesin.

Zaniolo Sallai belkide Lemina bile gider. Bissouma yine alınır.
Aynen, o kadar basit o işler. Şu FM kafasından kurtulun derim. Bissouma'nın 1-2 gün içinde resmiyete dönüşmesini mümkün görmüyorum.

Kaleci ve Zaniolo durumu belli olmadan Bissouma İstanbul'a inmez

Bence bu saatten sonra yapılması gerekenler: BARIŞ'I 40+ teklif gelirse SAT...
1-
Barış giderse, kaleci Altay'ı bir yıl kirala (hem kaleci sorunu çöz hem de ŞL için Barış'tan eksilen 4 kişilik Türkiye'den yetişmiş oyuncu kontenjanını tekrar sağla)
2-Halihazırda boş olan iki kişilik +23 kontenjanına Singo ve Bissouma'yı al
3-Barış'tan boşalacak olan sol açık pozisyonuna -23 yaşında scout bir yabancı kirala veya satın al (İster Yusuf'u isterse Jelert'i herhangi bir takıma kirala, ikisini birden kiralayabilirsen herhangi bir mevkiye (sol stoper vs) bir tane daha -23 oyuncu al, ama zaman darlığı sebebiyle mecbur değil)
4-Zaniolo giderse +23 sol açık denk gelirse 3. maddedeki yazılanlara gerek yok
5-Büyük cimbomlu (!) İlkay hazretleri kendini kasmazsa kadroya ekle
***Barış satılmazsa, 2 ve 5. maddeleri (limit ölçüsünde) yap, kaleye ise Zaniolo giderse +23, gitmezse -23 dünya üzerindeki herhangi bir yabancı kaleciyi al/kirala (Günay sakatlanmasın diye bol bol dua etmek kaydıyla), -23 kontenjanın kalırsa bırak öyle kalsın, Allah belanızı vermesin YÖNETİMMM... Cuesta'yı da Hatip'in evine gönder ne bok yerse yesin.
Bunlari 6 gunde mi yapicaz

bu Lamer denilen kaleci bana one season wonder gibi geliyor

Sane ve Osimhenin transfer edildiği bir transfer döneminde küfür yemek ve taraftarı çileden çıkarmak gerçekten çok büyük bir iş, büyük başarı vallahi.

Küfürler eşliğinde ayakta alkışlıyorum bu yönetimi.

Bissouma haberleri sonrası forum reklamlarida coştu. Fotoshoplu Kenan İmirzalıoğlu reklamları yerine, bikinili kız reklamları var. Engelleyicileri açalım beyler

Geri
Üst Alt