Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.187
- 6.909
- 1.713
Her sene aynı terane biz daha işin başında beceriksiz bunlar diyoruz üstümüze çullanıyorlar daha kaç gün var diye siz göremiyorsunuz suçlu biz oluyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen sakin kalmazsan kimse sakin kalamaz.Su transfer donemlerinde bizim taraftari bu kadar bekleten baska bir kulup var mi acaba? Her sene aynisini yasiyoruz.
Doğruysa harbi ofsayta yakalanmışız.Galatasaray, Ederson’dan sonuç alamazsa alternatif olarak Manchester United’ın kalecisi Andre Onana’yı gündeme aldı.
(Caught Offside)
Bu Dursun 'Muslera'nın kalacağını düşünüyordum o yüzden kaleci işinde geç kaldık' dedi ya daha yeni.
Bu Muslera 30/05 tarihinde Başak maçında omuzlara alınıp veda etmedi mi abi? 3 ay önce ya. Tam 90 gün.
Hadi 29/05 tarihine kadar Muslera kalacak sandın. (Ki ayın 30'unda veda yapacak kalecinin, gitme kararı aldığı, en az bir hafta - on gün önceden bellidir de) Diyelim ki öyle olsun.
Koskoca 3 ayda bir tane kaleci indiremediler. Bahaneye bak. Muslera kalacak sanmış. Bari dürüst ol ya. Yazık gerçekten.
Bayağı iyi olurdu bu üçlü de, imkan vermiyorum malesef.olabilecek en iyi senaryo bu saatten sonra
singo
lammens
bissouma
ama sadece singo gelir gibi bunlardan o da eşşek yükü bonservisle
Aylar öncesinden belliydi bu.Bu Dursun 'Muslera'nın kalacağını düşünüyordum o yüzden kaleci işinde geç kaldık' dedi ya daha yeni.
Bu Muslera 30/05 tarihinde Başak maçında omuzlara alınıp veda etmedi mi abi? 3 ay önce ya. Tam 90 gün.
Hadi 29/05 tarihine kadar Muslera kalacak sandın. (Ki ayın 30'unda veda yapacak kalecinin, gitme kararı aldığı, en az bir hafta - on gün önceden bellidir de) Diyelim ki öyle olsun.
Koskoca 3 ayda bir tane kaleci indiremediler. Bahaneye bak. Muslera kalacak sanmış. Bari dürüst ol ya. Yazık gerçekten.
Orası zaten öyle de, haydi her şeyi görmezden gelelim abi. Her şeye ok. Tamam adam kalacak sandın. Dediğin gibi olsun.Aylar öncesinden belliydi bu.
2024 yılında gidiyorum Patricia ve çocuklarım beni bekliyor demiş, bunlarda 25. Şampiyonluktan sen lazımsın hem 5. Yıldız olayi derken ikna olmus o da gitmiş sonra eşini ikna etmiş. Onlar zaten burada değillerdi.
Bunu 1 sene once yaşamışlar daha hâlâ kaleci aksiyonu almıyorlar, bu nasıl akıl tutulması? Yok belki yine ikna ederdik diyorlar sonra adam kaç yaşına gelmiş.
Acayip tembellik.
o kadar eksiklerin farkında değiller ki listeye 2 kişi yazmaktan falan bahsediyolar yaBayağı iyi olurdu bu üçlü de, imkan vermiyorum malesef.