Her sene aynı terane biz daha işin başında beceriksiz bunlar diyoruz üstümüze çullanıyorlar daha kaç gün var diye siz göremiyorsunuz suçlu biz oluyoruz

biz Lammens'i alırsak Donnaruma Mcity yapınca Ederson fbye gidecek o yüzden son günleri bekliyor bizimkiler

abdullahı hep savundum ama artık savunalacak tarafı kalmadı

artık yavuz yüzümüzü gösterme zamanı

zaten neyi becerdi ya

saneyş gsnin repıtationu getirdi 12 milyon veriyoruz 7-8 gelse başarı derdim

75 milyonluk osimheni 80 milyon verip aldı
osimhen çok ısrarcı olmasa zaten o transferde olmuyordu osiyede 20 veriyoruz bu arada onuda es geçmeyelim

başka?!?!?!?

koca yaz sezonu sırf PR başka birşey yok!!

birde yalan konuşuyor taraftarı gazlıyır fln!

okan hocasınada full bağlı

bir yönetici hocanım kulu OLAMAZ!

yeri gelir sopa gösterir!

benim açımdan Erden Timurun tırnağı olamaz!

Bir oyuncuya takılıp kalıyoruz anlaşılan başka alternatif oyuncuda mı yok. Olmuyorsa niye zorluyorlar Edersonu

Bu Dursun 'Muslera'nın kalacağını düşünüyordum o yüzden kaleci işinde geç kaldık' dedi ya daha yeni.

Bu Muslera 30/05 tarihinde Başak maçında omuzlara alınıp veda etmedi mi abi? 3 ay önce ya. Tam 90 gün.

Hadi 29/05 tarihine kadar Muslera kalacak sandın. (Ki ayın 30'unda veda yapacak kalecinin, gitme kararı aldığı, en az bir hafta - on gün önceden bellidir de) Diyelim ki öyle olsun.

Koskoca 3 ayda bir tane kaleci indiremediler. Bahaneye bak. Muslera kalacak sanmış. Bari dürüst ol ya. Yazık gerçekten.

YALANCI HEPSİ!

en basit frankowski transferinde kim inanıyor zorunlu olduğuna

öyle çaksllar ki

2 sene kiralık

1 sene kiralıkdan yollsyabilirler
+1 den sonra zorunlu aktif oluyormuş

çok büyğk ihtimal cafu gibi oynamazsa geri postalarlar

hayatları yalan birde sattık diye pr yapıyorlar!

diğeride çıkmış hiç satışlarımızı konuşan yok diyor

kimi sattın ulan kimi!!!!

moratanın ismi getirdi sana o parayı

frankowskide yalan dolan çıktı!

olabilecek en iyi senaryo bu saatten sonra

singo
lammens
bissouma

ama sadece singo gelir gibi bunlardan o da eşşek yükü bonservisle

Bu Dursun 'Muslera'nın kalacağını düşünüyordum o yüzden kaleci işinde geç kaldık' dedi ya daha yeni.

Bu Muslera 30/05 tarihinde Başak maçında omuzlara alınıp veda etmedi mi abi? 3 ay önce ya. Tam 90 gün.

Hadi 29/05 tarihine kadar Muslera kalacak sandın. (Ki ayın 30'unda veda yapacak kalecinin, gitme kararı aldığı, en az bir hafta - on gün önceden bellidir de) Diyelim ki öyle olsun.

Koskoca 3 ayda bir tane kaleci indiremediler. Bahaneye bak. Muslera kalacak sanmış. Bari dürüst ol ya. Yazık gerçekten.
Aylar öncesinden belliydi bu.

2024 yılında gidiyorum Patricia ve çocuklarım beni bekliyor demiş, bunlarda 25. Şampiyonlukta sen lazımsın hem 5. Yıldız olayi derken ikna olmus o da gitmiş sonra eşini ikna etmiş. Onlar zaten burada değillerdi.

Bunu 1 sene once yaşamışlar daha hâlâ kaleci konusunda aksiyon almıyorlar, bu nasıl akıl tutulması? Yok belki yine ikna ederdik diyorlar sonra adam kaç yaşına gelmiş.

Acayip tembellik.

Aylar öncesinden belliydi bu.

2024 yılında gidiyorum Patricia ve çocuklarım beni bekliyor demiş, bunlarda 25. Şampiyonluktan sen lazımsın hem 5. Yıldız olayi derken ikna olmus o da gitmiş sonra eşini ikna etmiş. Onlar zaten burada değillerdi.

Bunu 1 sene once yaşamışlar daha hâlâ kaleci aksiyonu almıyorlar, bu nasıl akıl tutulması? Yok belki yine ikna ederdik diyorlar sonra adam kaç yaşına gelmiş.

Acayip tembellik.
Orası zaten öyle de, haydi her şeyi görmezden gelelim abi. Her şeye ok. Tamam adam kalacak sandın. Dediğin gibi olsun.

Abi adam 90 gün önce veda etti. Bak konu kapandı. 90 gün.

90 günde çok rahat bir kaleci transferi yapılırdı.

Net sınıfta kaldılar. Net.

artik isimler benim icin önemli degil

yeter ki transfer yapalim

Transfer konusunda dünyanın en zorlanan kulübü biziz muhtemelen çünkü 1 tane profeyonel yönetici yok. Amatörce bir kulüp yönetim anlayışı, part time şekilde transfere bakan futboldan anlamayan iş adamları

Geri
Üst Alt