- 1 Ağustos 2009
- 45.079
- 43.748
- 4.258
Nöbetim akıyor maşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hıyarlık etmese mis gibi takım hazır bekliyor burada kendisini ama hıyarlık ediyorDonnarumma takım bulamıyor bu da dünya futbolunun ayıbı olsun
Fulham'da Calvin Bassey var biliyorsan aynı tarz oyuncu Bassey sol ayaklısı, tekniği yüksek değil, hava toplarında falan inanılmaz iyi atletik, boyuna göre hızlı oyuncu Torino'dan ben daha çok izlemiştim Monaco'da stoper oynamış, Torino'da inanılmaz hücuma katılıyordu çok agresif önde alan baskısı yapıyordu kalıplı olduğu için , ama stoperde yavaşladı mı bilmiyorum son durumunuSenin görüşün nasıl rdas izledin mi oyuncuyu? Sosyal medya yorumlarına göre aynı anda Servet Çetin ve Kolo Toure çekmişiz gibi yorumlar var kafam karıştı
Madem Singo geliyor Donna da gelsin, öpüşüp barışırlar.
Chelsea başlıcam 10 senelik sözleşmelerine he
O defter çoktan kapanmıştır bizim için bence. City'den 40 istiyorlar, Donna da yıllığı 12-13'den açar gelmek istese bile. Boyumuzu aştığını görünce eyvallah demişizdir.Bizimkiler Donnarumma'yı bekliyor belli ki. Bir ön görüşme yapmışlardır umarım. Yoksa kalırız ortada.