F4aRtnWXkAE6oIc

Sağ bekten ziyade stoper bu çocuk. Son iki sezonda toplam 8 kez sağ bek oynamış. Stoper alınmazsa muhtemelen 3'lü oynayacağımız anlamına geliyor sanırım.

Bize gelmeden önce birçok futbolcunun önyargısı oluyor. Bu gayet normal, önemli olan geldikten sonra sahiplenmesi. Icardi bile röportajda ilk duyduğunda sıcak bakmadığını söylemişti.

Senin görüşün nasıl rdas izledin mi oyuncuyu? Sosyal medya yorumlarına göre aynı anda Servet Çetin ve Kolo Toure çekmişiz gibi yorumlar var kafam karıştı
Fulham'da Calvin Bassey var biliyorsan aynı tarz oyuncu Bassey sol ayaklısı, tekniği yüksek değil, hava toplarında falan inanılmaz iyi atletik, boyuna göre hızlı oyuncu Torino'dan ben daha çok izlemiştim Monaco'da stoper oynamış, Torino'da inanılmaz hücuma katılıyordu çok agresif önde alan baskısı yapıyordu kalıplı olduğu için , ama stoperde yavaşladı mı bilmiyorum son durumunu

Donna beklentim hala mevcut hiçbir yere imza atmayacak en son bize kalacak inşallah.

30 Singo'ya verince kaleci, stoper/sağ bek ve orta sahada ne halt yiyeceğiz bakalım. Bu işin sonunda ilk 11'i çok iyi ancak alternatifleri leş gibi bir takım kurulacak sanırım. Yine kart cezalısı olmasın, sakatlık yaşanmasın, kimse formsuz olmasın diye dua edeceğiz tüm sezon. CL ve lig nasıl gidecek bakalım birlikte.

Haberlere göre Singo artık 2 güne inecek gibi. Kaleci işi muallak. Cuesta KAP hala gelmedi. u23 bir orta sahada kovalıyoruz belli ki. Bu zamandan sonra gelecek oyuncuların uygun maliyetli olmayacağını düşünüyorum. Umarım gelenler takıma çok iyi katkı verir.

Bizimkiler Donnarumma'yı bekliyor belli ki. Bir ön görüşme yapmışlardır umarım. Yoksa kalırız ortada.
O defter çoktan kapanmıştır bizim için bence. City'den 40 istiyorlar, Donna da yıllığı 12-13'den açar gelmek istese bile. Boyumuzu aştığını görünce eyvallah demişizdir.

Beklediğimiz isim Ederson idi ama o da çıkmaza doğru gidince Lammens gibi isimlere yönelmeye başladılar.

Geri
Üst Alt