Bissouma nasıl oyuncu?
Mustafa Demirtaş: Belki inanılmaz bir pasör değil, hat kıran, çok acayip böyle çarpaz paslar atan bir oyuncu değil. Ama Bissouma şöyle bir baskırıcı. Gerçekten sırtında rakip orta saha varken, pres yiyorken, topa basıp dönebilen, yüzünü rakip kaleye çevirebilen ve mesafeyi en önemlisi de o mesafede topla kat edebilen bir oyuncu. Yani Bissouma iyi bir dribblingçi. Hem enerjik hem de gayet iyi bir dribblingçi orta saha olarak kabul edebiliriz.8 numara bölgesinde hemen hemen her işi görecek, işin enerji kısmını da karşılayacak, hücumuna da belli başlı bir katkısı olacak bir oyuncu olabilir Bissouma. Kötü bir vuruş becerisi yok. Yani gol sayısı düşük, çok yüksek değil ama daha fazlasını yapabilir hissini alıyorum ben Bissouma'dan. Yani yayın oralarda bir şut açısını yakaladığı zaman skora destek verebilecek bir 8 numara olur. Çünkü çok fazla oraya gider. Çok fazla tempolu bir oyuncu. Geri dönüşleri çabuk olduğu için ataklara sık sık destek verebilecek bir 8 numara olur diye düşünüyorum." (Serbest sekiz)