Yenal Kaplan
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2010
- 4.463
- 1.915
- 2.063
Sanmam. Rotasyon oyuncusu olur. Orta sahada eksiklik var. Kadro genisligi boyle saglanir.Lemina da mı satılacak acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmam. Rotasyon oyuncusu olur. Orta sahada eksiklik var. Kadro genisligi boyle saglanir.Lemina da mı satılacak acaba ?
Keramettin adamının dediği gibi 8-10 çoğu kişinin aklında niyeyse kesici topla dripling yapan 6 gibi kalmış. Kesiciligi nerdeyse yok gibibütün afroları topluyoruz afrika kupası zamanı patates olmayız inş
çok izleyen var mı bu elemanı
asli yeri neresi 6 mı 8 mi ?
Bütün bir yıl Lemina ile geçmeyeceğini az çok farkındayız ama aklıma gelmiyor değil. Şu son günlerde var ya ne duysam inanırımSanmam. Rotasyon oyuncusu olur. Orta sahada eksiklik var. Kadro genisligi boyle saglanir.
+1 uzatip veriyolardir bizde mac sayisi olsa bile cıkar o maca aliriz zaten.Bissouma'nin sozlesmesi bitmiyor mu ben mi yanlış hatırlıyorum
bitiyor ama şöyle örneğin 1 maça çıkarsa zorunlu opsiyon gibi bir şey yaptın, bütçe sezon sonuna devrediyor o şekilde kiralama yapabiliyorsun,Bissouma'nin sozlesmesi bitmiyor mu ben mi yanlış hatırlıyorum
bissouma safkan 6 değilse sıkıntı
100 maçta 2 gol atmış , skor yönü kısır baya
8 no oynatırsak verim alamayız gibi özellikle tr liginde.
O da aklımdaydı ama orta saha karakterli oyuncuları yazdım sadece. Orta sahaların dakikasından yiyecektir tabii o da bolca.+ İcardi hoca muhtemelen onu da kullanacak 10 no olarak
Memom değişik bir süpriz anlayışın varAltay sürprizi bekliyorum