- 18 Temmuz 2009
- 80.819
- 225.640
- 5.093
Muhtemelen limit ve ffp için kitabına uydurma anlaşması olacak.Bissouma'nin sozlesmesi bitmiyor mu ben mi yanlış hatırlıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen limit ve ffp için kitabına uydurma anlaşması olacak.Bissouma'nin sozlesmesi bitmiyor mu ben mi yanlış hatırlıyorum
Kaybetti diyemeyiz ama kalınlaştı eski haline göre. Bir de görev adamı gibi takılıyor ama mesela Eyüp maçındaki gibi önde basıp gidip kesme işlerini yapar.kgümrük bile baskı yaptığında çıkamayan bir gs izledik sayın herşeyi bilen bilicioğlu
sonrası uzun top
arkası dönük top aldığında çalımla driblingle öne çıkabilen topçumuz yok ortasahada
lemina eakiden yapardı o meziyetini kaybetmiş gibi duruyor
Bu transferi nasıl buluyorsun? Gereken adam mı yoksa hiç yoktan iyi mi diyorsun?Muhtemelen limit ve ffp için kitabına uydurma anlaşması olacak.
Muhtemelen limit ve ffp için kitabına uydurma anlaşması olacak.
Kim gelse heyecanlanırsın mesela Angelina Jolie mi ?Bissouma beni heyecanlandıran bir oyuncu değil
bisuma daha 28 mis yav
3 gün sonra 29 aslında ama maliyeti uygunsa alınırbisuma daha 28 mis yav
ee bişi mi dedik , 8 oynamasın 6 oynasın top çıkarsın o zaman geriden , bay boş yapan masonkgümrük bile baskı yaptığında çıkamayan bir gs izledik sayın herşeyi bilen bilicioğlu
sonrası uzun top
arkası dönük top aldığında çalımla driblingle öne çıkabilen topçumuz yok ortasahada
lemina eakiden yapardı o meziyetini kaybetmiş gibi duruyor
Yeni liste yeni arastirmalar loading
Yaşı dışında bence okayBu transferi nasıl buluyorsun? Gereken adam mı yoksa hiç yoktan iyi mi diyorsun?