- 4 Ağustos 2009
- 83.739
- 62.413
- 5.093
Senin atlamanı beklemezdim rtskolombiya south america ülkesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin atlamanı beklemezdim rtskolombiya south america ülkesi
Cuesta büyük ihtimal ya baska takimda oldugu icin olmaz veyada kolombiyada siesta yaptigi icin.Singo, bisuma, davinson, cuesta, osimen, jakobs, lemina
Afrika kupasi başlayınca ne yapicaz.
Senin atlamanı beklemezdim rts
Ya ne alaka bir tek Onana varmış.Seçeneklerde tek bir kaleci var o da Onana. Bu arada Onana Ajax ve Inter konsantrasyonuna geçsin, Osi gibi çıldırırız.
Hemen ektirelim memom, seni kaleye alırızBenim de 10 yil önce saçlarım vardı, şimdi olsa piyasayı tekrar ayağa kaldırımım da saç kalmadi
Kemerburgaz'da ki ortamı gördükten sonra aidiyeti baya artar.Bissouma icin Spurs taraftarlarinin yazdigini okudum. Iyi gününde elit seviyede performans verebiliyor, genelde ama baya istikrarsiz diye vasat seviyede oynuyormus. Istikrarsiz ve sanki kendini fazla motive edemiyor gibi anlatiyorlar adami.
Üstüne zirt pirt herseye gec gelme yüzünden ceza yemis.
![]()
Super Cup: Yves Bissouma left out by Thomas Frank for disciplinary reasons
Tottenham head coach Thomas Frank says Yves Bissouma has been left out of their Super Cup squad to face Paris St-Germain for disciplinary reasons.www.bbc.com
Tam korktugum tiplerden. Bizi belki Araplar liginin Light versiyonu olarak görüp full salmaz umarim
Bu sene 14 yaptılar diye hatırlıyorum 12+2 uyuyorsa kenarda da durabiliyordu sanki onu düzeltmişlerdi.12+2 nin hepsi maç kadrosuna yazılabiliyor mu? Tribünde oturtma işi varsa ağır söverim.
12+2'yi tam karşılayacak kadro kurarsan elinde 16 yabancı da bulundurabiliyorsun. Sadece 14'ü kadroya girebiliyor ama. Değişmediyse son hali buydu.12+2 nin hepsi maç kadrosuna yazılabiliyor mu? Tribünde oturtma işi varsa ağır söverim.
Dribbling açısından evet ama üstünlük kurma sebeplerimizden biri 6 numarada tutucu gibi oynamasıydı.tek iyi oynayan bissoumaydı totda
burada herkes övmüştü
Bissouma transferi de aslında mental olarak Onana transferi gibi bir mantıkla yapılıyor. Risk mi ? Evet fakat futbolda her şey risk, en başta sakatlık denen bir şey var.Ya ne alaka bir tek Onana varmış.
İki Afrikalı alıyoruz bir de kaleye Afrikalı mi alalım? Olmaz o.
Kaleye artık Ederson olmuyorsa en mantıklısı Restes veya Lammens olur ama Lammens galiba United yapacak.Bissouma transferi de aslında mental olarak Onana transferi gibi bir mantıkla yapılıyor. Risk mi ? Evet fakat futbolda her şey risk, en başta sakatlık denen bir şey var.
Fener isterse yarin 25 olur o sayıfbde 19 yabancı var diye kuralı esnetebilirler sürpriz şekilde