Baskırıcı ne demek
6197365345d2a058acb6b4ec-4xi5.jpg

Bu singoya cok yükseldim ya.Dinledik insanlardan olabildigine izlemeye de calistim.Pahali felan ama gelsin diye yaniyom resmen suan ins gelir.Bissouma zaten hayvan gibi topcu alinmamasi skandal olur

bu bissoumayyı fenerli tayfa çok istiyordu büyük ihtimalle max ndombele kadar oynar bizde bu uğursuzların istediği bir topçudan zerre hayır gelmez ne yazık ki

Lammens alınacaksa niye baştan almadıkki, şimdi uğraşıyoruz boş yere.

Şu strateji hatalarını yapmayın yahu artık.

Ucuz da adam değilki 20 bonservis 2.5 maaş vereceksin, o kadar eminsen baştan alsaydın bu bedellere.
Lammens bizim listemizde olduğundan emin miyiz ? Bana sonradan gündeme geldi gibi geliyor. Bizim Alisson ve Ederson harici sanki hiçbir düşüncemiz yok gibiydi.

klübuyle anlaşırsak tamam oyuncuyla anlaşırsak tamam ha bide biz istersek tamam çıktı ya hu şu üçünü ne zaman bir araya getircez lig başladı şampiyonlar ligi başlıyacak artık

Son görüşmeleri yapıyoruz. Transfer her an bitebilir arkadaşlar.

lammens sağla da solla da saha boyu nokta atışı paslar atıyor
sırf bu paslardan deli gibi posyona girmiş antwerp

şu videoda geçen sezon kurtardığı ve yediği tüm goller var. epey ii kaleci

Latinler de bela normalde
Hem afrikalı diye osimenle singoyu bissumayı gruplayamayız
Dilleri bile farklı herflerin
Faşizme karşıyız Merts
Konunun faşizmle alakası yok. Manipüle ediyorsun hala.

Latinler de bela normalde evet de bizim mevcut kadrodakiler öyle değil. Burada oyuncuların CV'si önemli. Zaniolo hariç Lucas, Davinson, Sara ve Muslera disiplinli ve ılımlı topçular. Icardi de takım içinde bu sınıfa girer. Ama Bissouma böyle bir adam değil, Osimhen gibi agresif işlere girişirse ters tepebilir diyorum. Sosyolojik olarak takım gruplara ayrılıyor 2-3 senedir. Şimdi Güney Amerikalıların yanına taptaze Afrikalılar grubu gelecek Bissouma ve Singo da gelirse. Umarım bu durum lehimize olur. Çünkü transferler gerçekleşirse Afrikalı grubu daha agresif oyunculardan oluşmuş olacak.

Her lafa "faşizm, ırkçılık ha hu" diye girişilmezse bu tip sosyolojik durumlar daha kolay ve akılcı tartışılabilir.

Geri
Üst Alt