@Can Erden Ulan :D
Resim
Bana EPL Gunlukleri ile gelmeyiniz.

West Ham'a kakalayin, iyi gunler.

United sayfalarinin 2 tanesi e baktim, tum algoritmam uniteda kitlendi su an. Nereye baksam onana var

Singo ve Bissouma olmayacak gibi. Sakinleştirmek ve tepkiyi azaltmak için yapılan haberler diyeceğim am dış basında çıkması biraz bozuyor işi lakin hep anlaşıp bir yerde o transferleri bitirmiyoruz. Bu ikilide öyle olacak diye düşünüyorum.
Fabrice hawkins, ben jacobs vs nevzat gibi , kaya gibi kullanacagin istedigin haberi yaptiracagin biri degil hadi romano neyse o influencerda biraz cunku.

Fabrice hawkins, ben jacobs vs nevzat gibi , kaya gibi kullanacagin istedigin haberi yaptiracagin biri degil hadi romano neyse o influencerda biraz cunku.
Belki gerçekten sona getirdik ama o son nokta konmuyor bir türlü. Singo mesela dün bitmiş gibiydi haberler kesildi, bu gün aynısı Bissouma'da oldu. Bir noktaya getirip getirip almıyorlar.

Bissouma kira+opsiyon deniyor.

Butun bunlar olurken Singo ne oldu?

Akanji mal değilse bize gelir. karısının lafına bakıp, premier ligte ilk 15 girmeye çalışan ve konferans liginde mücadele eden bir takımı bize tercih etmesi kariyeri açısından saçma bir hareket olur.

Singo ve Bissouma olmayacak gibi. Sakinleştirmek ve tepkiyi azaltmak için yapılan haberler diyeceğim am dış basında çıkması biraz bozuyor işi lakin hep anlaşıp bir yerde o transferleri bitirmiyoruz. Bu ikilide öyle olacak diye düşünüyorum.
ya sende baya şom ağızlısın renktaş.Yok cuesta yattı galiba diye diye günde 10 kere yattı herif..Şimdide bunlar gelemeyecek galiba diyorsun

Geri
Üst Alt