- 2 Nisan 2012
- 40.210
- 19.876
- 2.548
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana EPL Gunlukleri ile gelmeyiniz.
Fabrice hawkins, ben jacobs vs nevzat gibi , kaya gibi kullanacagin istedigin haberi yaptiracagin biri degil hadi romano neyse o influencerda biraz cunku.Singo ve Bissouma olmayacak gibi. Sakinleştirmek ve tepkiyi azaltmak için yapılan haberler diyeceğim am dış basında çıkması biraz bozuyor işi lakin hep anlaşıp bir yerde o transferleri bitirmiyoruz. Bu ikilide öyle olacak diye düşünüyorum.
Bugün haberi gördüğünde korktun değil mi heaaaaaBana EPL Gunlukleri ile gelmeyiniz.
West Ham'a kakalayin, iyi gunler.
Hayir,cunku o transfer olmayacakBugün haberi gördüğünde korktun değil mi heaaaaa![]()
Isim atip.bizi oyaliyorlar mi acaba ?Durmadan transfer yapiyoruz ama gelen yok
Belki gerçekten sona getirdik ama o son nokta konmuyor bir türlü. Singo mesela dün bitmiş gibiydi haberler kesildi, bu gün aynısı Bissouma'da oldu. Bir noktaya getirip getirip almıyorlar.Fabrice hawkins, ben jacobs vs nevzat gibi , kaya gibi kullanacagin istedigin haberi yaptiracagin biri degil hadi romano neyse o influencerda biraz cunku.
Devam edersen yapmak zorundayım kanks yav ;
Burda her Maç Onana ve Mguire ile dalga geçtiniz 2'si de 1 anda Galatasaray forması giyerse şaşırmamHayir,cunku o transfer olmayacak![]()
İstanbul'dan ev beğeniyordur benceBissouma kira+opsiyon deniyor.
Butun bunlar olurken Singo ne oldu?
ya sende baya şom ağızlısın renktaş.Yok cuesta yattı galiba diye diye günde 10 kere yattı herif..Şimdide bunlar gelemeyecek galiba diyorsunSingo ve Bissouma olmayacak gibi. Sakinleştirmek ve tepkiyi azaltmak için yapılan haberler diyeceğim am dış basında çıkması biraz bozuyor işi lakin hep anlaşıp bir yerde o transferleri bitirmiyoruz. Bu ikilide öyle olacak diye düşünüyorum.
Burda her Maç Onana ve Mguire ile dalga geçtiniz 2'si de 1 anda Galatasaray forması giyerse şaşırmam![]()
![]()