Singo fiziksel anomali ama gercekten izleyip hücumda katkısını yorumlayabilecek bir arkadaş var mı? Savunma yönlü bir bek mi?

Zaniolo,Cuesta gitse;

Singo,Ederson,Bissouma gelse nasıl bir transfer dönemi geçirmiş oluruz sizce?

20 milyon bonservis iyi bir kaleci için hem ucuz ama bir yandan Lammens gibi (sadece ismi çıkınca videolardan seyrettim) bana nedense pek bi ekstra özelliği olmayan genç bir kaleci için fazla geldi
İstatistik hype i var iste + ucuz maas olayi.traffordu almasa City de takip ediyordu lammensi

Tzolakiste temmuz ortasi 18-20 versen alabilirdin(AVL sureci gormus kaleci en azindan) vs .

Gec kalmis olmanin bedelleri odenecek o is olursa. Girecek yani. Senin yukarida bahsettigin durumda trabzon burnundan getirir + 4 e yakin maas yazar ugurcan

bu arada 2 eylülden sonra fırsat filan transfer istemiyorum osimhen ayarında değilse

2 mi 3 mü alıyorsunuz hepsini de şampiyonlar liginde oynayacak şekilde alın

lig için ekstra transfere gerek yok

Bi transfer aciklansada böyle kendimize gelsek:

dry-water.gif

İstatistik hype i var iste + ucuz maas olayi.traffordu almasa City de takip ediyordu lammensi

Tzolakiste temmuz ortasi 18-20 versen alabilirdin(AVL sureci gormus kaleci en azindan) vs .

Gec kalmis olmanin bedelleri odenecek o is olursa. Girecek yani. Senin yukarida bahsettigin durumda trabzon burnundan getirir + 4 e yakin maas yazar ugurcan

Maç başına en fazla kurtarış yapan kaleci miydi Lammens?

Atubolu düşünülüyor mu acaba genc milli kaleci galiba. Almanyada

Geri
Üst Alt