- 31 Aralık 2015
- 13.022
- 8.242
- 1.488
Jankat u23 kuralına da uyuyor alın işte yeni transfer diyecekler. Bodo deplasmanı dk 84 skor 6-1 oluyor jankat topu ağlardan alıyor.Ulan bizim kalecimiz kim olacak ? En çok beklenen transferi en sona bıraktılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jankat u23 kuralına da uyuyor alın işte yeni transfer diyecekler. Bodo deplasmanı dk 84 skor 6-1 oluyor jankat topu ağlardan alıyor.Ulan bizim kalecimiz kim olacak ? En çok beklenen transferi en sona bıraktılar
Var kral öyle bir anketZaniolo anketi alabilir miyiz
@Sağ bek oynayabilen stoper
@Ata B. Oğuz @Mehmet Mehmetoglu @Recep Buruk
Anlık eğilim ne yönde merak ediyorum
gunay'i sattik miJankat u23 kuralına da uyuyor alın işte yeni transfer diyecekler. Bodo deplasmanı dk 84 skor 6-1 oluyor jankat topu ağlardan alıyor.
Öyle kulübü ile sorunu olmasa 25-30 dan aşağı salmazlar öyle adamıBissouma büyük piyango bizim için. İnşallah olur bu transfer.
Lammens ile ilgileniyorsak eğer az çok benzer meblağlara ikna edebiliriz. Çünkü Lammens i bir şekilde United alacak diye tahmin ediyorum.Ciddi kaynak mı? Görmedim.
Sergen''in takip ettiği hesaplar paylaşmış ismini
uefa sitesine göre monaco, site tier 1 olarak gösteriliyorkura cekimi nerdeymis
Öyle kulübü ile sorunu olmasa 25-30 dan aşağı salmazlar öyle adamı
Bir kaç idmana geç gelmiş bu yaz, sözleşme uzatmaya da yanaşmıyordu.sorun ne hakikaten
tottenham neden satıyor
Yeni kurtua dediklerini duyduğum an uzak durun dedim şahsen. Böyle benzetme yapılan topçular genelde patlarkimse lammens'i izlememis herkes gelsin diyordu bir video dustu simdi herkes gelmesin aman sakin diyor
gsc
Nedenini bilmiyorum ama forumda okuduğum kadarıyla mental ve disiplini zor bir oyuncu sanırım kafada var birazsorun ne hakikaten
tottenham neden satıyor
MANDEVVVVV
Bak gene gidecegimizi duyuruyoruz...